En dag i ettan

Igår var jag med lilla O i ettan, en händelserik och mysig dag.

Dagen började med saga och därefter ansiktsmassage utförd av lilla O som är grym på att massera, det där har lärarna lärt barnen bra och det kommer han definitivt få utöva igen….

Efter den mjukstarten var det dags att jobba lite…svenska stod på schemat och nya bokstäver skulle läras in.

Men sen började 7 åringarna få myror i brallan och behövde lufta sig lite så då tog vi rast och spelade vi fotboll.

Man blir hungrig av att spela boll så då fyllde vi på med lite frukt och var redo för att lära oss lite nya engelska ord och en rolig lek på engelska.

Sen var det äntligen lunch, man blir rejält hungrig av att gå i skolan kan jag tala om.

3 hela rätter stod på menyn och jag var tvungen att prova både fisken och kycklingen som var jättegod, det tyckte lilla O också som tog 2 ggr.

Sen åkte matteglasögonen på och vi skulle lära oss handskas med pengar, och är det något lilla O kan så är det att räkna pengar…

Sen var skoldagen slut och jag måste säga att det var så mysigt och kul att få se vad min 7 åring gör om dagarna, rekommenderas varmt till alla som har möjligheten att följa med ert barn till förskola eller skolan.

Och jag önskar nästan att jag var 7 igen, för 7 åringar måste vara det härligaste som finns, livet är ganska spännande och bekymmersfritt, tänk om det alltid kunde vara så?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

9 Comments

  1. Men vad mysigt! Jag ska försöka boka en in en dag på pojkarnas förskola också, mysigt att få ta del av deras vardag.

    Kram Kristin

  2. Man borde ta sig tid oftare! Var med min äldsta i sjuan förra veckan på en mattelektion! Apråpå matte, hur underbara var inte de där matteglasögonen!

    Kram jenny

  3. Åh, så mysigt! Och tack för påminnelsen, jag har ju lovat min 5-åring att följa med en dag till dagis….dags att se till att göra det snart!
    Kram Jennica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *