Lucka 12 Tävla om ett presentkort hos Garderåb på 1000 kronor

Vad döljer sig bakom lucka 12…?

Jo , ett presentkort på hela 1000 kronor att go bananas på i Garderåb´s fina webshop.

Med märken som Love Forever, Isay och Dry Lake mfl är det inte svårt att hitta nåtman vill ha.

Här är min fina jul outfit från Garderåb.

För att ha chansen att vinna detta presentkort ska ni:

1, Gilla DianasDrömmar på facebook och dela tävlingen där och det gör ni här

2, Gilla Garderåb på facebook och det gör ni här

3, Motivera varför ni skulle vinna och vad ni skulle köpa.

Tävlingen håller på tom fredag, ni kan även tävla på instagram.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

25 Comments

 1. En härlig top från Love Forever skulle stå överst på önskelistan och en matchande sjal.
  Jag vill vinna – för att få en ny stil och bli lite mer kvinna!

 2. Gillar era sidor sedan tidigare och har delat tävlingen som Jessica Olofsson.
  Självklart vill jag vara med och tävla om det här jag skulle välja en varm kofta att ha på tåget nu när jag ska studera i Stockholm till våren, jag är en väldigt frusen person och jag unnar mig inte så ofta nya kläder så det vore så kul.

 3. åh detta är en dröm tävling för mig med den STORA dröm vinsten.
  Skulle jag vinna och kunna köpa den gröna underbara klänningen från Dry Lake skulle jag gråta. Verkligen gråta!
  Skulle inte ens våga hoppas.

  Men ändå gör jag det.

  Den perfekta klänningen är det enligt mig.
  Och älskar butiken med btw.
  Gillar er båda sedan länge.

  Kram

 4. Om jag vinner skulle jag vilja köpa den fina röda klänningen som du har på bilden.

  Min dröm som barn var att få en röd klänning, men den drömmen blev aldrig sann. En julafton fick jag min hett efterlängtade röda klänning, men jag fick inte ta den på mig, eftersom den var så fin så jag bara skulle få ha den vissa tillfällen. Jag tjatade och tjatade flera månader om att få börja använda den, men när jag till slut skulle få ha den hade den blivit för liten. Minns ännu vilken besvikelse jag kände över detta. Idag fick jag plötsligt tillbaka min längtan då jag såg dig i din fina röda klänning på bilden, så nu hoppas jag på vinst så jag äntligen kan uppfylla min barndomsdröm.

 5. Gillar er båda på FB, Tina Carlström.
  Jag skulle vilja vinna en cardigan med snedknäppning. Hade varit skönt att mysa in sig i nu i vinter och den var ju supersnygg också!

 6. wow vilken tävling =) jag år så gärna med. Skulle behöva unna mig själv lite nya kläder, men som fattig student så kommer mamman helt enkelt i sista hand. Varje gång man tänker köpa nåt till sig själv så hittar man småhål på knäna på barnens byxor eller flottfläckar på sonens tröjor o då får man ila o shoppa till dom istället ju,

  Har gillat på fb där jag heter Emelie Maria Johansson

 7. Såå mycket fint!
  Klart jag vill vinna. Med tanke på min viktresa så är jag i behov av nya kläder.
  År 2013-2014 har inte varit mina år – men 2015 vänder det. Kanske med ny outfit.

  Kram N

 8. Jag skulle köpa den jättefina långa koftan till lillasyrran hon pendlar långa sträckor och passar henne lika bra på tåget för lite extra värme som när hon kommer hem och kurrar upp sig i soffan med en bra bok, 🙂

 9. 1. Gillar och har delat, liselotte andersson
  2. Gillar, liselotte andersson
  3. Vill vinna dessa ursnygga jeans http://xn--garderb-jxa.se/product/jeans
  Har hört så mycket om Garderåb och även varit inne och kollat på allt fint, men inte riktigt kunnat unna mig själv något, så en vinst härskulle vara fantastiskt roligt

 10. 1. Gillar och har delat och mitt namn är: Therése Kunnas Franzén
  2. Gillar – samma namn! 😉
  3. Jag tycker att jag ska vinna för jag har förbaskat lite kläder, har startat att gå ner i vikt i ganska snabb fart och behöver nya kläder då dem gamla inte riktigt passar längre haha! Och speciellt vill jag ju ha något fint till jul och nyår som inte sitter som en säck! 🙂

  Tuwws@hotmail.com

 11. Jag är gärna med och tävlar, och skulle verkligen vilja vinna denna fantastiska vinst då jag sällan prioriterar och unnar mig själv något. Det blir alltid en massa beställningar till dottern när det kommer till kläder, och det känns alltid som det är något nytt hon behöver vilket gör att det aldrig riktigt finns utrymme att unna sig själv något trots att garderoben börjar gapa tomt och har gjort det bra länge nu.

  Vore därför kul att få köpa lite nytt exempelvis som denna snygga http://xn--garderb-jxa.se/product/kl%C3%A4nning-1984268.

  Gillar givetvis deras sida på FB (Sanna Kaakinen).

  Har även delat tävlingen offentligt där (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 12. Jag är med och tävlar om denna fantastiska vinst.Har delat tävlingen offentligt på FB (Christina Kaakinen).Gillar Dianas drömmar sedan tidigare .Gillat Garderåb på FB .Jag skulle verkligen behöva ett snyggt plagg inför nästa års bloggevent ,något unikt som ingen annan har .

 13. Hej!
  Är gärna med.

  Väljer en svart Cardigan från Zizzi som
  jag kan ha på nyårskväll. Hoppas nu få vinna
  då blir denna kvinna strålande glad.

  Mvh Julianna
  julianna@bredband2.com

 14. Ah så mycket vackert det finns ❤️ Issays långkofta, Zizzi tights, smycken och blusar… Så fint ! Tävlar följer och hoppas – det vore skoj att shoppa ”bara för att ”

 15. Så mycket snyggt de hade om jag skulle bli den lyckliga denna gången så skulle jag helt klart köpa den svart/vit mönstrade klänningen från Isai den är superfräsig och är skuren med v ringning och draperad i midjan vilket ger en fin figur http://xn--garderb-jxa.se/product/kl%C3%A4nning.
  jag delar tävlingsinlägget offentligt på fb under mitt namn Christina Frisberg.
  och drömmer och hoppas på turen 🙂

 16. Gillar sidorna och jag vill helt enkelt vinna för att min fru ska få en extra julklapp, så får hon välja vad hon vill ha själv 🙂

 17. Nyårsbalen närmar sig med glam och yra
  och nu är goda råd verkligen dyra
  jag ber om en DIANA-fe som har den fina klänning från Isay att ge.

 18. jag är med och tävlar!
  Gillat båda sidorna på fb (Emenita hjorth)

  Jag var in på hemsidan och super fina kläder och smycken, Jag vill vinna presentkortet då jag fastnade för en klänning jag så gärna vill ha på min systers bejbis dop, jag har letat klänningar i affären men hittar ingen långklänning jag vill ha, mest svarta i butikerna här i haparanda. Jag vill inte ha korta klänningar då jag inte gillar att visa benen, så om jag vinner är det denna långklänning som får flytta in hos mig: http://garderåb.se/product/långklänning , turkos i chiffong från DRY LAKE. V-ringad

  Delat i min blogg: http://nouw.com/Emnitus/lucka-12-hos-diana—1912-16595592

  /Håller tummarna!!! =)

 19. Hej!
  Önskar en långkofta att ha över blusen
  för jag är alltid så himla frusen.
  När jag är hos mamma och pappa
  vill jag nästan genast sjappa.
  Sitta i tjugo grader då får jag spader.
  Med denna kofta är jag överallt välklädd
  och för att frysa behöver jag ej va rädd!

  Gillar båda på Fb redan.
  http://garderåb.se/product/l%C3%A5ngkofta
  God Jul /Emelie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *