Lucka tretton vinn en personlig almanacka

Snart är det nytt år och dags att köpa en ny almanacka.

Jag älskar känslan av en ny almanacka med oskrivna blad.

Lite pirrigt och småspännande….vad kommer hända nästa år…

Nu ska ni få chansen att tävla om en almanacka hos Personlig Almanacka där du kan designa din egen almanacka

Vill ni beställa en och ge bort i julklapp har ni tom 16/12 på er, almanackan finns även i andra format och även som väggalmanacka.

IMG_4768

Såhär ser min ut

IMG_4769

Och prinsarna på baksidan förstås.

För att ha chansen att vinna denna ska ni:

1, Gilla DianasDrömmar på facebook och det gör ni här och dela tävlingen där

2, Motivera varför ni ska vinna och berätta vad ni skulle ha på framsidan.

Tävlingen håller på tom nästa lördag, lycka till!

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

21 Comments

 1. Hej.

  Har gillat på facebook i namn Linnéa Möller och delar i samma namn.

  Mitt liv är kaotiskt. Jag behöver en almenacka för att få ihop allting.

 2. Jag skulle ha ett foto på min son, tillsammans med alla mina syskonbarn <3

  Kommande år kommer bestå av många läkarbesök och medicinbyten för mig. Förutom det måste jag hålla i ordning på allt som har med sonen min att göra..
  Minnet mitt är tyvärr inte det bästa så..

 3. Vet inte hur många gånger jag försökt vinna en personlig almanacka… men aldrig är det min tur. Får nog köpa en själv istället 🙂 Men OM jag skulle ha turen denna gången så skulle såklart mina fina flickor få pryda framsidan.
  Jag har så mycket tider och dagar att hålla reda på och mer än hälften glöms. Borde såklart skaffat en almanacka för längesen men har inte kommit till skott. Finns ju så mycket annat att göra med två små barn hemma.

  Gillat din facebook och har delat vidare – Lina Eckerström

  Hoppas på tur 🙂 Ha en fin lucia.

 4. Jag är gärna med, har gillat och delat (emma lindberg)
  Om jag vinner ska jag sätta en bild på framsidan som jag själv tagit från New york 🙂 Jag vill gärna vinna för att jag ska få lite mera ordning på min vardag 🙂

 5. jag vill jättegärna vara med och denna vinsten skulle underlätta min vardag och kanske jag skulle kunna komma ihåg alla möten med bup,skola,jobb och sjukvården 😉 . just nu ligger det lappar lite överallt och jag missar massa tider 🙁 . skulle vilja ha en bild på mina 3 älskade barn så jag alltid har dom med mig.

  har gillat och delat på facebook (veronica hedlund)

  kram veronica

 6. 1. Gillar och delat, liselotte andersson
  2. Vill vinna för att kunna ge till min dotter,som jag vet älskar personlig almanacka. Hon har haft tidigare, men just nu tillåter inte hennes ekonomi detta, så en vinst här vore perfekt. Jag tror med all säkerhet att hon skulle välja att ha en bild på sin son på framsidan

 7. Oj oj jag gillar och delar….jag skulle ha mina älskade familjemedlemmar på och kanske en egobild haha. Kram Anette

 8. Gillat och delat på fb!

  Jag skulle ha en fin svartvit bild av mig och min lilla dotter på framsidan. Och en av min sambo och vår dotter på baksidan.

  Med mycket att kom ihåg i skallen blir de lätt kaos så en almanacka behövs, speciellt är de så bra att man kan lägga in alla födelsedagar som ska kommas ihåg

 9. Utan tvekan bästa almanackan !
  Jag tror jag är inne på min 5:e nu och jag skulle inte klara mig en dag utan den,
  I min finns allt – arbetstider, träning, vardagliga måsten och kom-i-håg !
  På fram och baksidan brukar jag ha favvobilderna på V och C 🙂
  Gillar på fb – michaela ambjörnsson

  Ha en skön dag finis !!
  Kram

 10. Gillar o delar på fb
  Många av mina vänner har gått över till att använda kalendern i mobilen. Själv vägrar jag o de skrattar år mig men ack va avis de skulle bli om de fick se en läcker almanacka som jag designat som jag vill ha den. På framsidan skulle jag ha bild på havet. Älskar havet o det är där jag finner ro o samlar kraft

 11. Jag skulle absolut försöka ta ett kort på hela familjen! Men är tveksam på att hönorna kommer vilja vara med 🙂
  Jenny Olsson på fb

 12. Gillar på fb sedan länge och har delat tävlingen (Anna Granath)
  Jag skulle vilja ha mina fina ungar på framsidan och mannen på baksida. På så sätt har man dem alltid med sig!
  Min nuvarande almanacka är på väg att ta slut och behöver jag verkligen en ny för att få ihop mitt livspussel med tre barn, varav ett varannan vecka. Lägg till en man att hålla koll på eftersom han inte löser det själv (ha ha) Det blir mycket aktiviteter att hålla koll på!

 13. Jag är gärna med och tävlar, och skulle verkligen vilja vinna en ny almanacka inför det nya året. Planering är nämligen något som är A och O för mig, och jag har ännu inte införskaffat någon ny inför det nya året och det börjar nu bli dags och jag vet av egen erfarenhet att det är så mycket roligare med en personlig en.

  Skulle jag vinna skulle det helt klart bli ett motiv på min fina dotter på framsidan.

  Delat tävlingen vidare offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 14. Gillat och delat (Lilith Fia Dark)
  Jag skulle ha barnen på framsidan, självklart. Min almanacka håller på att ta slut och jag börjar få panik för jag har hela mitt liv uppskrivet där. Min almanacka är min hjärna och nu när jag ska börja arbetsträna behöver jag verkligen en.

 15. Gillar dig sedan tidigare på face under namnet Ana Kokol.
  Jag ska gifta mig under 2015 och behöver verkligen hålla koll på dagar och händelser. Jag skulle haft min fina familj på framsidan, kanske en bild från New York 🙂

 16. Gillat din sida o delat detta inlägg på min fb. Sandra k t malmberg

  Att vinna denna almanacka skulle göra min vardags planering till något vackert och jag skulle även lätt kunna planera min träning med hunden och försöka uppnå våra mål för 2015, att klara av mästerklass i rallylydnad

  • På framsidan skulle jag ha min familj och på baksidan skulle jag ha olika citat som kan vara bra att ha när livet känns tungt.

 17. Gillar under namnet Annelie Matikka

  Jag skulle ha hela min familj på framsidan:) för att de är bäst:)

 18. Hejsan !
  Jag skulle ha ett foto på min man och våra sex barn på framsidan, jag har ett som är så vackert <3 De är det bästa i mitt liv 🙂
  Jag delar på FB och håller mina tummar-
  ha en härlig helg !
  Kram 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *