Tävla om en hård julklapp lucka femton

Jag älskar att läsa böcker och hann förstås läsa en del när jag var på Teneriffa.

Jag har inte mindre än 3 hårda klappar att tävla ut men vi börjar med en otroligt spännande bok av Eva Viklund – Hon som ser.

Jag älskar Eva Viklunds böcker, har tidigare läst- Jag kommer sen, som ni absolut måste läsa , den handlar om discoteksbranden i Göteborg och är otroligt gripande.

Men nu till -Hon som ser, den är en sann historia precis som -Jag kommer sen .

Ni kan provläsa boken här

Handling:

Ett kallt sovrum och en skräckslagen fyraåring. Det var så det började. Varför byns original så ofta sa att hon ”hade gåvan”, skulle hon förstå först långt senare…

I fjällbyn Hacksjö där Anna-Lena Vikström växer upp är det inget konstigt. Redan i tidiga tonåren ringer folk i trakten och ber henne se efter var de förlagt sina saker, var deras husdjur sprungit bort och var deras familjemedlemmar försvunnit eller varför. 

I boken får man följa Anna-Lena En och blir fängslad redan efter  första raden och det gör den omöjlig att lägga ifrån sig förrän den är slut… Och när den är slut önskar man att den inte va det… man vill läsa mer..

Nu har jag hela 3 böcker att tävla ut, för att ha chansen att vinna en ska du:

1, Motivera varför du ska vinna denna bok och berätta om du har varit med om något övernaturligt någon gång?

Tävlingen håller på tom fredag

Lycka till!

Ps Återkommer med 2 hårda paket till för spaälskaren och den som gillar att baka…ds

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

16 Comments

  1. Jag skulle väldigt gärna vilja läsa boken Hon som ser, för jag tror att den är mycket bra och så är jag nyfiken på hur det är att vara sierska.
    Jag tror jag var med om något övernaturligt en gång, jag satt i min bil och körde vägen som går bredvid ett hus som en släkting bodde i när jag var liten, jag satt och tänkte på den personen när det helt plötsligt började dofta i bilen exakt den doften som jag kommer ihåg från släktingens hus i min barndom, när jag körde förbi huset startade och stängde av sig Gps:n i bilen och sedan var doften borta och det kändes att bara jag fanns i bilen och allt var som vanligt. det var konstigt och jag kan inte förklara det.

  2. hej
    jag är jätte sugen på att få läsa boken
    i min släkt har vi några som har gåvan som man säger själv har jag sett
    mycket i mina dagar bla. en gult sken med massor av folk som dansade i en cirkel
    men jag kunde inte se huvuden på dessa pga det starka gula skenet men jag har pratat med ett medium och fått svar varför dessa visade sig för mig men otrolig upplevelse var det (vaket tillstånd)
    hoppas på tur
    Titti

  3. Jag har aldri upplevt något övernaturligt, men vil veldigt gärna läsa boken!

  4. Jag hade gett denna boken till min mamma om jag vann då hon är en riktig bokälskare. Hon har även varit med om övernaturliga saker, så jag tror att hon skulle tycka att det är mycket intressant att läsa boken!

  5. Livet just nu består mest av blöjbyten, barnagråt och för lite sömn så det skulle vara härligt att få sjunka in i en spännande bok.

    Jag har varit med om flera övernaturliga saker men det som finns med mig starkast är när min farmor efter sin död kom till mig och sa att jag inte behövde gråta mer för hon finns alltid med mig.

  6. Hej.

    Jag älskar att läsa och motivationen till att läsa har varit nere ett tag nu pga en stundande separation. Kanske att en bra bok kan få mig på bra humör.

    Något övernaturligt. Vet ej om det är övernaturligt eller. Min gammelmormor dog när jag var drygt 12. Jag och mormor sa att om någon av oss dog skulle vi berätta om vi hade det bra.

    När jag skulle fylla 16 så dog mormor. Jag drömde varje natt att hon satt i vardagsrummet. Vågade ej gå på toaletten. Eller drömde, hon ”satt” där. En natt ringde telefonen. Det var mormor. Hon sa att hon hade det bra, att jag ej skulle vara rädd. Vakna av att jag satt upp och med telefonen i handen. 🙂

  7. Jag är gärna med och tävlar om denna bok, skulle passa perfekt att ta med mig till kanarieöarna i februari. Jag har aldrig varit med om något övernaturligt, så jag har tyvärr inget att betätta om.

  8. Jag älskar att läsa böcker! Men det kan vara ganska dyrt och när man är student ska ju pengarna oftast läggas på kurslitteratur.. Den här lät jättespännande!

    Jag var på ett konfirmationsläger på en kursgård vilken var ett nedlagt hem för psykiskt sjuka. Upplagt för läskigheter! Vi ville sova i källaren men jag sov jättedåligt, tyckte det blåste på fötterna och var livrädd. På morgonen frågade min kompis, som är ganska nära det övernaturliga, om jag hade kunnat sova då en flicka hade lekt vid mina fötter hela natten. Rysningar…

    Kram

  9. Jag är gärna med och tävlar, och blev faktiskt spådd utav min barndomsväns mamma som sysslar mycket med spådomar etc. när jag var yngre. Var i 10 års åldern och hon berättade mycket kring mina studier, familjeliv etc. men även att jag jag skulle få barn som ung och bli lämnad ensam,

    Det stämde in i och med att jag fick min dotter när jag var 16 år, och ensam blev jag också och det var en mardröm att veta om. Då jag nämde det för min dåvarande pojkvän och han lovade att det aldrig skulle gå i uppfyllelse, men det gjorde det ändå.

    Vore riktigt kul med en ny härlig bok att läsa nu när man har lite ledighet framför sig.

    Kram Sanna

  10. Jag älskar spännande böcker som får hjärtat att dunka snabbt och kollar runt i rummet i fall någon lurkar i hörnet. Så den här boken får mig att vilja läsa boken så det kliar i fingrarna av det haha 🙂
    Det mest övernaturliga som har skett med mig var nog när jag bodde på en gruppboende för gymnasie elever i Örebro när jag gick i gymnasiet, problemet var att byggnaden var en gammal mental sjukhus så det kändes inte kul och höra det haha.. Min pojkvän som jag hade då, bodde där också och vi skulle gå till matsalen och försöka få ett par mackor innan de stängde matsalen, så jag satt och väntade på honom när han glömde något i sitt rum och sprang iväg och hämtade det. Det var helt tomt i matsalen och det fanns bara en utgång, så jag satt och väntade och plötsligt hör jag en hasande steg, när man släpar på sina fötter typ. Jag blev ju skit skraj för det kom bakifrån mig där bara fanns fönster runt om matsalen och ingen stod där och det var helt tom, så vände mig om igen till utgången och då hör jag steget igen men närmare mig och jag bara sprang iväg och mötte min pojkvän i trapphuset som såg att jag var livrädd haha! Kommer aldrig glömma det och hoppas att det aldrig händer igen!

  11. Jag skulle vilja vinna boken för att bryta av deckartrenden (verkar bara läsa deckare nuförtiden) och för att få ta del av en spännande sann historia.

    Jag själv har som barn upplevt rädsla och kyla på ett speciellt ställe i min kusins hus där de bodde för länge sen, i utkanten av en liten by i Norrland. Jag tyckte det var så obehagligt att gå upp på övervåningen och speciellt i trappan. Fick senare höra att en tjänsteflicka som bott i huset för över 70 år sedan hade tagit livet av sig. Kusligt!

  12. Jag har inte varit med om något jag kan komma på i alla fall, men mina barn har alltid pratat om döda människor omkring dem. Sedan är jag helt säker på att min farmor spelar mig spratt ibland *s* oroar mig för van min mormor kommer hitta på den dagen hon lämnar jordelivet. Spännande böcker är alltid trevligt!

  13. Hejsan !

    Hoppas jag hinner med tävlingen 🙂 Kanske var förra fredagen . Men chansar är gärna med och tävlar om boken.Jag vill läsa boken för att jag tycker om verklighetsbaserade böcker och fakta böcker. Läser i stort sett bara sånt. Tycker sånt är intressant och lärorikt. Den här boken hade jag ingen aning om så den vill jag läsa. Jag har inte varit med om nånting övernaturligt. Inte mer än att man varit hemma själv och tyckt man hört” nånting ”eller tittat under sängen om någon legat där när man var liten 🙂 . Men jag tycker det är intressant att höra människor som varit med om övernaturliga saker
    / Ha en fin helg Mvh Lola

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *