Cirkeln

Sportlov och 3 killar som ska underhållas, då blev det biomys med storkillarna igår.

Vi såg Cirkeln, den starkaste ungdomsfilm jag sett på länge.

En otäckt spännande och ångestladdad skildring av att växa upp.

2,5 timmar kändes som en halvtimme och filmen tog slut alldeles för snabbt, jag vill se fortsättningen nu!

Inspelningsstart för Cirkeln

(bild lånad från SF)

I Cirkeln skildras en parallell värld i vilken drömmar, irriterande föräldrar, mobbing, hämnd och kärlek möter farliga krafter och  magi.

En natt när månen färgas blodröd, befinner sig sex unga tonårsflickor i en övergiven folkpark, dragna dit av en mystisk kraft. De är ”De utvalda”, en grupp häxor – utsedda att rädda världen. Plötsligt är tiden i gymnasiet på liv och död – bokstavligt talat. De måste lära sig samarbeta trots sina olikheter, och kontrollera de magiska krafter som vaknat till liv inom dem.

Både min 11 åring och 13 åring gillade filmen.

Har ni sett den eller läst boken?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

  1. Vad mysigt. Mina döttrar har både läst boken och sett filmen. Det är rätt kul för ett av husen de använder till filminspelningen är deras pappas fasters hus. Så extra kul och se när man känner igen sig. Kram Annika

  2. jag har varken läst boken eller sett filmen.
    Ska jag vara ärlig så trodde jag inte att filmen var något att se,
    men om du gillade den så kanske man ska ge den en chans ! 🙂
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *