Nyheter från John Frieda

I fredags var jag på en trevlig afterwork som John Frieda och Mildh press hade bjudit in till.

IMG_5489

John Frieda har släppt massa nya produkter bland annat ettAnti-frizz shampoo, conditioner och en primer som innehåller hör och häpna- kokosolja.Nu lanseras  Frizz Ease Forever Smooth som behandlar frizz inifrån och ut för att skapa ett mer hanterbart, mjukt och glänsande hår, som passar alla hårtyper.

Och jag som har provat den kan intyga att den funkar, jag  har extensions och får ofta frizzigt hår, men produkterna funkade och gjorde att håret inte blev frizzigt alls.

20150225-134955.jpg

John Frieda har även satsat på styling och släppt John Frieda Hairspray Collection som innehåller 3 hårsprayer. Hårsprayerna innehåller keratin som bygger upp håret och som motverkar frizz.

Hårsprayerna har 3 olika styrkor och nytt för mig var att den lättaste sprayen kan du använda innan du stylar håret för bättre hållbarhet.

20150225-135019.jpg

IMG_5490

På högra sidan har frisören använt vanliga produkter och på vänstra John Frieda´s nya frizz ease,  ser ni skillnaden?

Sen presenterades den mest revoultionerande produkten –  Luxurious Volume 7-day volume in-shower treatment ger volym hela veckan! Perfekt för tunna skandinaviska hår. En lätt gel som innehåller keratin och andra stärkande proteiner.Gelen skapar ett nätverk av polymerer som lägger sig runt varje hårstrå för att skapa fyllighet och ge intryck av kraftigare hår. Fördela gelen i blött hår och låt sitta i 3-5 minuter innan håret sköljs igen. Vänta sen 2-3 hårtvättar innan nästa behandling.

Återkommer med recension på denna.

20150225-135034.jpg

Sen fick vi en liten sneak peak på vad sommarens nyheter….

IMG_5491

Men ni får vänta ett tag till innan ni får veta mer om dessa…än är det inte dags för sol och salta bad.

Har ni provat John Frieda´s produkter?

Dom är mycket prisvärda tycker jag och man får bra produkter för pengarna, säljs bla på Åhlens och Kick´s.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

9 Comments

  1. Har inte testat men får kanske göra det har ju både åhlens o kicks i stan där jag jobbar 🙂 ha en fin dag kram

  2. Det var väldigt roligt att få träffas irl på John Frieda! Jag ska absolut testa den för tunt hår först! Hoppas den ger den där volymen jag vill åt! Ska ställa fram den i badrummet! 🙂
    Ses på måndag oxå?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *