2 vinnare och en ny tävling

Dags för nästa fördelsedagstävling och den här gången kan ni vinna världens sötaste morgontofflor från BY MARGARETE NUDEL

Inne i fina webshopen hittar man massa fint och lite annorlunda plagg som inte finns överallt till riktigt bra priser.

Instagram media by dianasdrommar - Missa inte att tävla om dessa söta tofflor idag på #blogg #bloggen #dianasdrömmar.se #tävling #competion

Blir glad varje morgon när jag sätter på mig dessa, vansinnigt söta och sköna förstås.

Instagram media by dianasdrommar - #tävling #competion på #blogg #bloggen idag #dianasdrömmar.se

För att ha chansen att vinna dessa ska ni:

1, Gilla DianasDrömmar på facebook och det gör ni här och dela tävlingen på facebook.

2, Kika in hos By Margarete Nudel här och länka till din favoritprodukt i webshopen i kommentarsfältet och motivera varför du behöver ett par nya , söta morgontofflor.

Lycka till, tävlingen håller på tom 16/4.

Sen har jag 2 vinnare av dom fina nattplaggen från Beach House Company och vinnarna är:

den här tjejen och Maria Blomström, grattis till er, maila namn, adress och tfnr till dianasdrommar@spray.se och vilken storlek ni har.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

22 Comments

 1. Åh, du får inte länka till så underbara webbsidor. Så himla fina kläder, nu kliar det i köpfingrarna. Jättesvårt att välja en favvosak, älskade massvis. Men denna klänning tyckte jag jättemycket om och den hade varit perfekt på alla bröllop jag ska på i sommar. http://www.bymargaretenudel.se/p/klader/klanningartunikor/evelyn.html

  Delar på FB, Tina Carlström.

  Jag skulle så gärna vilja ha dessa söta tossor. Jag hår helst barfota hemma och blir därför snabbt kall om fötterna. Så ett par fina, varma och gosiga tossor hade varit något jag länge önskat och saknat som gjort mig lycklig.

 2. Men Åhh Tack snälla vad glad jag blir…
  Tusen Tusen Tack…kram Maria

 3. de hade mycket fina saker och precis som du säger inte allt för hutlösa priser, jag föll handlöst för denna klänning http://www.bymargaretenudel.se/p/klader/klanningartunikor/jane.html
  tyvärr ser det ut som om den bara finns i M och det är nog för litet för mig , men de hade en tunika som var superläcker också så den ska jag nog köpa på en gång
  http://www.bymargaretenudel.se/p/populart/gunilla.html den blir snygg i sommar 🙂
  jag har följt stegen med gillningar osv och hoppas på lite tur nu!! 🙂
  skickar vårvarma kramar från ett soligt och vackert Norrköping. 🙂

 4. Då provar jag även lyckan idenna förtjusande tävling, vilka goa o mysiga tofflor..Tänk att få matcha dom till nattlinne & tassa ut på altanen på morgonen – med en kopp kaffe o bara beundra utsikten..

  Underbar websida, hittat mkt fint där bla lite sjalar & vart väldigt förtjust i denna http://www.bymargaretenudel.se/p/klader/alba-spetskofta.html – passar ju t.o.m att ha över nattlinnet o bara mysa på…
  Gillar o följer sidorna hoppfullt…Kram fr mig

 5. Hej Diana, varför visste jag inte om denna sida i Februari och denna klänning när jag förtvivlad letade igenom köpcenter efter köpcenter efter något att ha på min mans dotters bröllop suck vill ha denna fantastiska klänning ändå….http://www.bymargaretenudel.se/p/klader/klanningartunikor/cherie.html
  underbara kläder tack!!! Vill vinna dessa söta tofflor då mina fårskinnstofflor nu har slitits ut och mannen därhemma tycker vi ska ”spara el” och ha 18 grader varmt hemma brrrrrrrrrr och jag som är en sån ”cool” människa om du förstår . håller Tummarna!

 6. Hej !
  Jag gillar och delar på Facebook, Malin Svensk Björck.
  Det här är en av mina favoriter :
  http://www.bymargaretenudel.se/p/klader/alba-spetskofta.html.

  Skulle vilja vinna för jag sliter ut tofflor på löpande band. Har alltid tofflor på mig hemma. Dels för att jag är frusen, men även pga att min sjukdom gör min kropp och även fötterna, väldigt ömtåliga.
  Så jag måste ha nåt lite mjukare under fossingarna än bara ett hårt golv.
  Sen skadar det ju inte omdetman tar på sig är så gulligt och sött som dessa 🙂
  Ha en härlig helg!
  Mvh
  Malin

 7. oppar upp ur stolen och faller ner igen vid datorn. Är så glad så jag skuttade faktiskt till när jag läste länken och insåg att jag har vunnit denna tävlingen. Är så himla glad!!!!!!!!!!!!!
  Jag mejlar dig ♥

  Stor kram Carola

 8. Hej!
  Gillar och har delat på facebook. Har kikat in i butiken och det här är en av favoriterna! Snygg att ha kyliga sommarkvällar!
  http://www.bymargaretenudel.se/p/klader/koftor/greta.html
  Jag skulle, om jag vann, ge tofflorna i present till min mamma. Hon har oturen att ofta vara inlagd på sjukhus så jag tror att hon skulle älska att tassa omkring i de här som skulle skänka lite glamour åt vistelserna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *