Det var alldeles för länge sen jag bakade, har inte invigt mitt nya kök ännu med något hembakat.
Men nu är lusten att baka dök upp igen igår när jag gjorde en ny upptäckt i tidningshyllan – Hemmets Journals egna baktidning – Bakat & Gott
Tidiga mornar blir det med hundvalp så just nu sitter jag och dricker mitt morgonkaffe och planerar vad jag ska baka.
Hittade även ett gott recept på kräftsnittar med prästost som jag tänkte ha till midsommar och frasiga getostsnurror med jordgubbar.
FRASIGA GETOSTSNURROR MED JORDGUBBAR
1 rulle kyld smördeg
175-200 g getost
2-3 dl finhackade jordgubbar
1 ägg
vallmöfrö
flingsalt
Ugn:225 c
Gör så här:
- Sätt ugnen på 225 grader. Rulla ut degen. Smula över osten och bred ut den försiktigt. Strö på jordgubbarna.
- Rulla ihop och skär i skivor. Lägg snurrorna i mjölade bullformar.
- Pensla med uppvispat ägg. Strö på vallmofrön och lite flingsalt.
- Grädda i mitten av ugnen cirka 20 minuter.
Ha en härlig söndag!
Kram Diana
mums!
Bjuder oxå på ett gott recept idag!
Kramar
Vi rings senare idag el imorgon? Ska jobba nu! Puss
Mycket trevlig tidning… Kram Anette
Åh spännande recept! De där kräftsnittarna, har du lust att dela med dig av dem också? Kramen om raring….
http://happyvardag.se/2015/06/13/var-borjar-man-nar-man-ar-mitt-i/
Kräftsnittar med prästost låter gott!
Jag har sneglat på tidningen men aldrig köpt nån, kanske man borde…
Kram J
OMG jag bakar för mycket här hemma. Inte bra för badsäsongen 2015.
Det blir till att bada i vassen igen:)
Kram Carola
Älskar att baka, tack för tipset om baktidningen kram
Mums, vad gott . gillar att baka, har kikat på tidningen och nu ska jag testa den kram Anna