Årets Blossa Glögg 2015

Älskar december för då är det glöggtider, finns det något godare än en kopp varm glögg framför brasan kalla decemberkvällar?

Blossa är en favorit och årets glögg från Blossa är en riktig fullträff, Blossa Earl Grey.

Instagram media by dianasdrommar - Happy #friday #fredag #blossaglögg2015 #blossa #earlgrey #glögg @blossaglogg har ni testat denna?

Jag både älskar flaskan och innehållet.

Årets glögg har smaksatts med en av världens mest populära tesorter, Earl Grey, och det finns även en ‘touch’ av bergamott och citron. Inspirationen kommer från England och deras kärlek till te.

Även flaskans design andas afternoon tea med sitt klassiska porslinsmönster.

Varken för söt eller för besk utan alldeles perfekt.

Har ni provat Blossa Earl Grey?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

11 Comments

 1. Jag har faktiskt inte provat den,
  däremot så har jag snöat in på äpple/kanel glögg !
  Det tycker jag är jätte gott 🙂
  Kram

 2. Nej, det har jag inte men en flaska ska inhandlas och helst redan i dag. Jag är ju en hängiven tedrickare och måste självklart testa denna!

 3. Den är så god! Jag som älskar glögg men ofta tycker det är för sött, njuter verkligen ? Sen att flaskan är så fin är ju härligt!

 4. Jag var rätt skeptisk till denna årgångsglögg. Gillar inte smaken av bergamont, det blir liksom för mycket parfym för mig. Men glöggen imponerade då jag inte allt kunde känna just bergamont.
  Fyra av fem får den. Och ett extra plus för den ybersnygga flaskan 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *