Vinn En Upplevelse Från Upplevelse.com Bästa Julklappen

En upplevelse är den absolut bästa julklappen tycker jag så jag fortsätter med ännu en fin Upplevelsetävling….

Denna gången har ni chansen att vinna en valfri upplevelse från Upplevelse.com

till ett värde av 750:-.

Inne hos Upplevelse.com hittar allt du kan tänka dig alltifrån takvandringar och helikopterturer till härliga spabehandlingar.

HelikopterturHelkroppsmassage

Under min gran ligger lite julklappar härifrån, men vad kan jag förstås inte avslöja…

För att ha chansen att kamma hem denna fina vinst ska du:

1, Gilla DianasDrömmar på facebook och dela tävlingen där , synligt.

2, Berätta vilken upplevelse du skulle välja, alla upplevelser hittar du här

och vem du skulle ge det till.

WesternridningLakritsprovning

Tävlingen håller på tom fredag den 18/12, idag är sista chansen att tävla om övernattning och spa på Ystad Saltsjöbad, missa inte det, tävlar gör ni här

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

32 Comments

 1. Spökvandring hade jag gett min dotter som är så kaxig och säger att inget skrämmer henne och hon minsann inte skulle bli skrämd på en sån här vandring. Jojo vi får,väl se

 2. Jag skulle vilja vinna en spabehandling i göteborg!
  Jag hade gett upplevelsen till mig själv. Efter ett riktigt tufft år är avkoppling precis set jag behöver för både kropp och själ. Denna vinst skulle hjälpa mig bli en harmonisk kvinna igen!

 3. Med oh vilken underbar julklapp. Det finns massor jag skulle tänka mig själv, men väljer ändå något som skulle passa mina svärföräldrar. De ställer alltid upp för oss, är barnvakt, hoppar in om det krisar, fixar saker som är trasiga eller behöver sys, ja dörren är alltid öppen dit. Så om jag har turen med mig skulle jag välja en skärgårdskryssning med underhållning till dem eller hyra av lyxspa för två så de båda får komma iväg på nåt skojigt.
  Delar tävlingen som Lottiz Törnqvist.

 4. WOOOWW! Vilken härligt/rolig vinst 🙂 Jag skulle faktiskt välja helkroppsmassage i Norrköping där jag bor för nu håller jag på och packa ,packa och packa inför våran flytt i Januari, huset ser för jävligt ut rent ut sajt inget julpynt någonstans, endast en adventsljusstake och några stjärnor i fönstren som vittnar om att julen snart är här! detta blir nog århundradets tråkigaste jul för denna familjen, hur fasiket kan man vara så dum att man flyttar just nu??
  Ha en trevlig 3:dje advent 🙂 <3

 5. Jag hade valt takvandring i Stockholm, älskar Stockholm och dess historia och hade gärna sett det från ovan tillsammans med min underbara sambo som hade fått upplevelsen av mig, jag förväntar mig att jag får hänga med på ett hörn. Jag är höjdrädd men bangar inte på en sådan här grej, pirret i magen kommer garanterat vara med under hela dagen. En upplevelse för livet.

 6. Men oj va mkt det fanns och välja på perfekt julklapp till den man inte vet riktigt
  va man ska ge…
  Jag gillar massage det hade jag velat unna mig själv, skulle jag ge bort något föll jag direkt för spökvandringen, min dotter har just flyttat till Stockholm så de skulle hon gilla och få i julklapp….gillar sidorna och hoppas på tur..

 7. Förstås flera saker som tilltalar mej
  upplevelser är världens grej!
  Lamborghini kunde brorsan fått
  då hade han allt bra mått!
  Själv har jag alltid drömt om helikoptertur
  men mamma behöver en massagekur.
  Därför får ”knådning” bli mitt val
  hon skulle känna sig som Rosa på bal!

 8. Jag skulle ge min flickvän en spänande Mordgåta med middag och självklart ge en till mig också.
  Så otroligt roligt att få vara med och försöka lösa en mordgåta.
  Roligt för fantasi, tankeverksamhet, spänning, teaterapan och magen.

 9. Wow, vilken fantastiskt tävling! Hade varit underbart att överraska pojkvännen (vi har inte gått ut offentligt ännu) med en fin julklapp, och allra helst skulle det vara att äta middag i mörkret. Det har jag drömt om att få testa på länge, då jag tycker det verkar så otroligt roligt och udda vilket gör det hela så mycket roligare. Men vet inte riktigt hur jag skulle få med honom till Stockholm, så en vanlig middag på hemma fronten vore minst lika mysig det på Pappa Grappa som jag faktiskt inte har besökt ännu.

  Har delat offentligt på FB (Sanna Kaakinen), där jag även gillar din sida.

  Kram Sanna

 10. Gillat och delat som Desirée Andersson.
  Detta är verkligen drömmen, för om jag vinner så skulle jag behålla den själv och uppfylla en av mina drömmar – att få hoppa fallskärm, en adrenalin kick som jag bara kan föreställa mig. Oh jag ryser bara av tanken men det vore verkligen så häftigt ! 😀

 11. Gillar och delar på FB
  Jag skulle vilja prova övernattningspaket på Ekerum. Med 4 barn är barnvakter svårt och man kan njuta på lite närmare håll på ställe som man bara tittar på utifrån. Vore häftigt att få övernatta och ta en långpromenad med min man innan vi sätter oss till dukat bord och njuter. Kommer inte ihåg senast vi gjorde det 14 år sedan???

 12. Chokladmassage!
  Tänk att få sjämma bort min kropp med nåt som smakar så gott!

 13. Hej! Jag har tyvärr inte Facebook men har tipsat om tävlingen muntligt.

  Min pojkvän har länge velat testa ”flyboard” som är en bräda som gör att man kan sväva över vatten. Sådant unnar man sig dock aldrig själv, därför skulle han få det av mig om jag vann! Håller tummarna hårt!

 14. Älskar också upplevelser, både att få och ge bort!
  Jag skulle gärna vilja vinna detta för att ge bort till min man i julklapp. Han har slitit hela hösten nu med 70-80h arbetsveckor och förtjänar lite extra vardagsmyx, då det förhoppningsvis lugnar ned sig på jobbet efter nyår. Hittade nämligen ölprovning vilket han skulle gilla, så kan han dessutom bjuda med en av hans närmaste vänner. De båda jobbar väldigt mycket och har sällan tid att ses, men öl är ett gemensamt intresse 😉
  Delar på FB, Jeanette Santesson

 15. http://www.upplevelse.com/massage
  Hoppas att drömmen blir sann,
  att jag en massageupplevelse vann.
  När kroppen är stel och tröttheten råda,
  skulle underbara händer mig väl knåda.
  Då skulle jag släppa all oro för mina spända muskler och ömmande rygg,
  bara koppla av och känna mig trygg.
  För att en stund få slippa smärta och värk,
  åh jag lovar att detta hos en undersköterska skulle göra underverk!
  Så avkopplande det skulle vara för kropp och själ,
  det skulle verklligen få mig att må väl.
  Gillar, delar på min fb och hoppas få vinna,
  då skulle jag bli en strålande glad kvinna! ???
  Med vänlig hälsning,
  Christina

 16. Skulle gärna vilja överraska min biltokiga make med en upplevelse utöver det vanliga – Ferrari Vs Lamborghini! Som 3-barnföräldrar unnar man inte sig själv så ofta nåt extra. Tycker han är värd ett 2016 med extra fart i!

  Kram, Carina

 17. En vinproving till två glada vin amatörer,
  Så paret Norman/ Böhlmark vet hur man gör’et
  Skilja en Amarone från en Bordeaux
  Skulle ta det till en helt ny nivå

 18. Är gärna med och tävlar om denna lyxiga vinst 🙂

  Hoppas vinna en helkroppsmassage för två att ge till min älskling: http://www.upplevelse.com/massage-2

  Här får du välbefinnande i en liten ask,
  att plocka ut när du varit alltför rask.
  Stressa ner och ta det med ro,
  så blir du avslappnad och riktigt go.
  Hoppas du vill dela det med din tjej..
  Du vet väl hur mycket jag älskar dig?

  Gillat och delat på fejjan: https://www.facebook.com/matilda.pettersson.583

  Kram Matilda

 19. Under alla år som jag har läst din blogg har jag alltid beundrat dig för att du verkligen njuter av livet och uppskattar det goda i livet. Det försöker jag också göra, men tyvärr lite för mycket vilket gjorde att jag för några år sedan sakta med säkert gick upp i vikt en hel del.
  Förra året tog jag mig dock i kragen och gick ner 10 kilo och har sedan dess hållit detta. Jag försöker nu för tiden tänka på att uppskatta många olika saker i livet och inte bara de som går ”att stoppa i mun” och genom din blogg har jag fått inspiration till bl.a. spaupplevelser och annat roligt som har varit kalorifritt. Nu är det snart dags för mig att fira att det är 1 år sedan det sista kilot av 10 lämnade mig så jag tycker att jag verkligen skulle vara värd en middagsupplevelse för 2 för att belöna min man som även han fick äta ”snålt” under en lång tid. Det gjorde han utan att klaga så jag skulle gärna vilja ge lite payback nu om så än bara för en kväll.

 20. Finns ju massor jag skulle vilja testa förutom takvandring.. Blir livrädd bara jag tänker på det.
  Helst skulle jag vilja ha helkroppsmassage för jag har ofta ont i ryggen. Lyfter typ flyttlådor jämnt.. Men det fanns inte i närheten. Så middag för två. Delad glädje är dubbel glädje. Dessutom älskar jag god mat.

 21. Jag skulle så gärna en middag för 2 vilja vinna. Jag har länge kämpat med ångest och annat och har svårt att vistas i miljöer med mycket människor. Men jag håller på att lära mig och innan jag blev dålig var vi ofta på restaurang jag och min man , Det var underbart! Vill få tillbaka den känslan och hade det mysigt bara jag & han ihop och äta gott! 🙂

 22. Jag skulle välja spa till min bästa mamma. Hon har gått egenom så mycket nu dem närmsta åren och och detta förtjänar hon mycket väl. Behöver jag förklara mer? Hoppas vinna detta till min älskade mamma <3

 23. Jag skulle välja en helkroppsmassage till min make, det skulle han uppskatta jättemycket. Kanske det skulle hjälpa hans onda rygg.

 24. Jag valde Ölprovning i Göteborg eftersom brinner för att veta mer om öl historia och sånt 🙂
  Vore kul att ta med min bror på detta 🙂
  Hoppas på vinst!

 25. Det vore så mysigt att med gubben kryssa,
  så gärna koppla av med honom på Cinderella och lyxa.
  Kanske söka upp SPA,
  bubbla i poolen som gör mig så glad.
  Äta gott i deras buffé
  och dagen efter lyssna till Per med en kopp te.
  Denna vinst vore Kul,
  Jag önskar er alla God Jul.

 26. Då jag har erfarenhet av Upplevelse.com
  så är en sådan vinst välkommen om igen och om.
  Kryssa med Cinderella Östersjöns vackraste skuta,
  skulle då njuta med min fruga som jag tänkt bjuda.
  Hoppas nu Diana att din Tomte mot mig är extra snäll,
  så detta presentkort delas ut till oss på Julaftonskväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *