Varm Om Fötterna Med Crocs

Nu har det äntligen blivit lite kallt ute, bara snön som saknas…

Hela familjen är redo för kyla med nya vinterskor.

Instagram media by dianasdrommar - Tips på bloggen idag #blogg #fashion #fashionblogger på varma, sköna och lätta vinter #skor #shoes från #crocs @crocseu #dianasdrömmar.se

Vinterskor  brukar ofta vara tunga, men Crocs

vinterskor är både varma, bekväma och framför allt lätta, dom väger nästan ingenting.

Som lilla O konstaterade, mamma det funkar lika bra att spela fotboll i dessa som fotbollskorna, han avskyr att ha vinterskor annars då dom är alldeles för tunga, högsta betyg med andra ord.

Instagram media by dianasdrommar - Rustad för kvällspromenad i kylan med mina nya fina varma skor från #shoes #skor #crocs @crocseu och mina fina sockor från @bloomingshopswe

Och jag älskar mina får hänga med på varje promenad med hunden då dom funkar att promenera långt i då dom är så lätta och jag slipper frysa.

Instagram media by dianasdrommar

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

9 Comments

  1. Bra vinterskor är A och O för frysa om fötterna är en plåga. Som hundägare kommer man liksom ut en del… Jag har ett par Goretex från Salomon och jag är så nöjd!

    Kram

  2. Ser både sköna och snygga ut, visste inte att crocs gjorde vinterskor, tack för tipset kram Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *