Sprid ljus och värme till ungdomar i hemlöshet och utsatthet – alla kan bidra Sponsrad Video

Nu när det snart är jul tycker jag att vi ska tänka lite extra på dom som har det svårt.

På ljusarejul.se kan du som besökare via en webbshop bidra , du kan bla skänka pengar som går till saker som: samtalsstöd, en biobiljett, hygienartiklar, en middag eller mössor och vantar. Dessutom dubblar Fortum alla gåvor. På sajten finns även filmer och texter om ungdomarnas svåra situation och starka berättelser från unga stockholmare som via Unga Station lyckats bryta en ond cirkel. Målet med kampanjen är att öka kunskapen om ungdomarnas utsatthet och få stockholmare att donera gåvor som kan sprida ljus och värme till denna bortglömda grupp. Var med och stötta Unga Station på www.ljusarejul.se Tillsammans kan vi hjälpas åt .

Om Unga station: Unga Station är Stockholms Stadsmissions hus för barn, unga och familjer som på olika sätt lever i utsatthet. Unga Station tillgodoser akuta basbehov, men ger även deltagarna bättre förutsättningar att förändra sin livssituation.

Inlägget är sponsrat

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

3 Comments

  1. Verkligen fin kampanj och viktigt att inte glömma bort att vi har utsatta även i vårt land, nu när mycket fokus ligger på alla flyktingar. Tycker det är viktigt att stötta alla som kommer hit men vi får inte glömma oss själva i det hela. Hoppas framför allt att våra äldre ska ha det bra på ålderns höst, de som byggt upp det vi har idag.

    Många kramar! 😉
    A

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *