Pippi På Intiman

Igår var Lina och jag på förhandspremiär av Pippi Långstrump på Intiman.

Den första boken om Pippi kom i november 1945 och i år fyller hon  70 år. Detta firar Intiman med att sätta upp en föreställning som baseras på Astrid Lindgrens originalmanus Pippi Långstrump flyttar in.

Pippi Långstrump och hennes vänner bjuder på sång, musik, dans, spänning och massor av skratt för hela familjen. När Pippi, världens starkaste tjej, flyttar in i Villa Villekulla blir grannbarnen Tommy och Annika överlyckliga. Hon har en häst på verandan och en egen apa, jag menar bättre än så kan det inte bli. Det blir spännande värre med poliser och  Prussiluskan som inte tycker att   Pippi kan bo alldeles ensam. Pippi och hennes vänner bjuder på mängder av bus och hyss som får publiken att vrida sig av skratt.

Det var helt underbart att höra salongen fyllas av barnskratt, våra killar kunde inte sluta, efteråt frågade jag lilla O vad han tyckte, han gav den högsta betyg och sa jag trodde inte att den skulle vara så bra.

Jag rekommenderar teatern från 4 år och uppåt då föreställningen tar ca 2 timmar , min lilla kille är 8 år och han gillade den som sagt var jättemycket så tveka inte att ta med även lite större barn då den var både spännande och rolig.

Teatern går på intiman under hela jullovet, så passa på att se den.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

6 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *