Lördag

Härligt med lördag, dock en iskall sådan, brrr.

Instagram media by dianasdrommar - #fredag #friday #fredagsmys framför #brasa #home #interiör

Idag följer jag lilla Sagas val, en hel dag framför brasan med en bra bok.

Jag har läst flera riktigt bra böcker nu,  en som måste läsas är Denise Rudbergs nya bok, När klockan slår fem:

En riktig bladvändare som inte går att lägga ifrån sig förrän den är slur.

Handling:

Det är sensommar och Stockholm skakas av en rad överfallsvåldtäkter i de finaste kvarteren på Östermalm. När ett av våldtäktsoffren mördas, och hon visar sig vara dottern till en välrenommerad kommissarie, får åklagarsekreterare Marianne Jidhoff och hennes kollegor det känsliga fallet. De börjar misstänka att det finns kopplingar till en serie våldtäkter som skedde tjugo år tidigare i Lunds studentkretsar. Tillvägagångssättet då liksom nu är utstuderat – efter att noggrant ha valt ut sina offer tar sig gärningsmannen in i deras hem när de sover.

Marianne Jidhoff, kriminalkommissarie Torsten Ehn och kriminalassistent Augustin Madrid anar att våldtäktsmannen själv har kopplingar till Östermalm, men upptäcker snart hur svårt det är att få familjerna i de eleganta våningarna att prata om en av de sina.

Ha en härlig lördag!

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

6 Comments

  1. Jag har bara läst den första i elegant-crime-serien som jag gillade, så jag har förstått att jag har mycket bra läsning framför mig ;-k)
    Kram J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *