Nyheter Från Nivea

Igår var jag inbjuden på en riktigt lyxig förmiddag som hölls av Prat Pr och Nivea Selma City Spa.

En alldeles perfekt start på dagen om du frågar mig, jag menar att tjuvkika på spännande nyheter från Nivea före alla andra och äta en vansinnigt god frukost högt uppe bland takåsarna.

Instagram media by dianasdrommar - En perfekt start på dagen #selmacityspa #nivea #frukost #breakfast tack för igår @niveasverige @pratpr

Medan jag frossade i den goda frukosten berättade Niveas representanter om vårens nyheter och jag väntade otåligt på att få prova dom, jag skulle nämligen få göra en härlig fotbehandling med en av dom.

IMG_8742

Gillar ni Niveas klassiska bodylotion då kan jag lova att ni kommer att älska dessa produkter.

Instagram media by dianasdrommar - Ser fram emot kvällsrutinerna med dessa #nyheter #news från #nivea @niveasverige #skönhet #beauty #beautyblogger @pratpr

I vår lanserar Nivea  rengörande och vårdande produkter som ansiktsrengöring, ansiktsservetter och duschmousse. Både ansiktsrengöringen, Nivea Creme Care Facial Cleansing Cream  och ansiktsservetterna Creme Care Facial Cleansing Wipes har samma underbara doft och vårdande ingredienser som i Niveas klassika lotion. Ansiktet rengörs med högeffektiva oljor på ett skonsamt sätt. Rengöringsservetterna  rengör huden milt och effektivt .Båda produkterna är otroligt effektiva och lämnar efter sig en härlig doft och len känsla på huden.

Nivea Care Shower Silk Mousse  kommer i tre olika dofter. Det är som en duschcreme fast  i mousseformat. En riktigt härlig prosukt som ger hög lyxfaktor i duschen.. Silk Mousse innehåller exklusivt silkesextrakt som är mjukgörande, återfuktande och skyddar hudens naturliga fuktbalans.

Och resultet bir mjuk, väldoftande och len hud.

Alla nyheterna hittar du på Kicks och Åhlens from april och dusch moussen i maj.

Instagram media by dianasdrommar - Redo för #poolen efter härlig fotbehandling med #nivea #news @niveasverige @pratpr @selmaspa.se #skönhet #beauty #selmacityspa

Efter att ha klämt och doftat på nyheterna var det dags att ta på sig badrocken och få en ljuvlig fotbehandling med Niveas nya Silk Mousse, den kommer att bli en solklar favorit i duschen.

Fötterna blev lena som babyfötter, jag svävade nog fram på små moln efter den där härliga behandlingen för jag gick in på herrarnas istället och tog mig en dusch varpå en man hojtade och undrade vad jag gjorde därinne.

Skyller på att jag var så hög på Niveadoften så jag såg lite suddigt, hihi.

Har ni nån Nivea favorit produkt, jag har flera som alltid finns i mitt välfyllda badrumsskåp men dom får ni se en annan gång.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

12 Comments

  1. Finns en och annan Nivea produkt här hemma, gillar deras duschcreme kram Anna

  2. Hej …gottegris där, spa är alltid rätt 🙂 ja kanske får prova dom det låter som det kunde vara något 🙂 skön kväll kram

  3. Vad mysigt att duscha på herrarnas 😉
    Jag gillar Niveas kroppsprodukter, men glömmer av dom då det finns så himla mycket att välja på…
    Kram J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *