Kvar På Sjukhuset

Jag är  kvar på sjukhuset då dom fortfarande inte vet vad det är och jag har fått fel diagnoser 2 ggr och fel mediciner.

Halsen är forfarande full av blåsor ända ner i svalget som gör att jag har svårt att andas, ej druckit eller ätit på 10 dagar.

Instagram media by dianasdrommar - Här är ja ute och åker , ner några avdelningar #sjukhus och se om dom kan hitta felet här #sick #sjuk

Utöver det dyker det upp nya komplikationer varje dag som utlslag över hela kroppen och div annat…

Så jag åker skytteltrafik här mellan dom olika avdelningarna.

Instagram media by dianasdrommar - Min #frukost #lunch och #middag #sjuk har aldrig längtat så mycket efter mat i hela mitt liv

Frukost, lunch och middag består av det här, jag kommer att vara så redo för beach 2016…

Som tur är har jag fantastiska roomies, 2 har åkt hem men Mimmi är kvar och piggar upp min tillvaro.

Igår fick vi en ny roomie , en liten dam som såg livrädd ut när hon såg oss två..mig med stora bandage i ansiktet (har varit på hud och skurit bort ett konstigt sår också i ansiktet som aldrig läker), rufsiga i håret, ett vikbord som hängde på sniskan såg ut som ett mindre slagfält efter en vild fest på vårt rum, åh om det ändå hade varit så!

Funny cartoon of a crotchety old woman with a cane

Funny cartoon of a crotchety old woman with a cane

(bild lånad från google)

Hon låg i sin säng och höll stenhårt i sin handväska och blängde på mig och Mimmi, efter en timme drog hon i ringklockan och sa att hon ville hem!

Vi skrattade och frustade så vi visste inte vad vi skulle ta vägen, tänk att vi var så skräckinjagade.

Fortsättning följer, idag ska jag besöka ytterligare en ny avdelning…

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

13 Comments

 1. Men lilla hjärtat… vad händer i din kropp? 🙁 Så jobbigt att inte veta vad det är. Och att få fel diagnos två ggr… fast det är ju svårt att sätta diagnos ibland, har jag förstått. Hoppas det visar sig att det är något elt ofarligt som försvinner i ett nafs, bara de kommit på vad det är! Du får vara glad att du är i goda händer i alla fall, att vi har den läkarvård vi har. Så skönt att du har humorn i behåll! Fnissade för mig själv när jag såg bilden inom mig av den skrämda tanten 😉
  Krya på dig kramar!
  /Maria

 2. Nä men stackare! Det låter inte alls kul! Skönt ändå att du har rumskompisar att kunna skratta åt eländet. Med humor kommer man långt! Fnissar lite åt tanten :-). Man har ju själv varit med om lite lustiga saker på sjukhus, så jag kan se det framför mig.

  Stor varm kram! Och nu håller jag alla tummar jag har att de hittar vad det är för fel så att det går att få bukt med!
  Malin

 3. Aj då, så jobbigt och tråkigt att du inte är bättre. Hoppas bacillen skärper till sig så du är hemma snart igen.

  Kram och krya på!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *