Hemma igen

Blev utskriven och fick åka hem igår, tyvärr vet dom inte vad som är fel men flera av symptomen har gått tillbaka och jag mår lite bättre…

Instagram media by dianasdrommar - Hej från #sjukhuset snart dags för hemgång #sjuk #sick

Och ja jag mår ungefär som jag ser ut…ingen styrka eller kraft alls men jag vilar, äter isglass, kan äntligen få ner någonting överhuvudtaget då blåsorna börjar gå tillbaka och det gick bra att andas inatt hemma med hjälp av bricanyl.

Tyvärr vet man inte vad felet är, massa prover har tagits men dom vet.

Personalen på KS har varit helt fantastiska framför allt sjuksköterskorna och undersköterskorna som alltid finns tillgängliga, står upp för en och gjorde sitt allra bästa och lite till.

Extra tack till den helt underbara nattsköterska Elin L och Malin som jag hade på dagtid som gav det där lilla extra man behöver när man är så utsatt.

Nu är det bara att vila , vila och återhämta sig så jag kan ut och njuta av våren för det längtar jag efter.

Min rumskamrat Mimmi förhöjde också stämning med bus och glada skratt och den underbara damen Birgitta.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

10 Comments

  1. Så skönt att du är hemma igen. Nu gäller det att vila och åter vila. Förstår att du hade velat veta vad det var men ibland hittar läkarna inte svaret. Syster min åkte på något liknande och det tog tre veckor för henne att bli pigg. Så skynda nu långsamt!

    Kram

  2. Härligt att medicinen hjälpte till slut, jag själv sitter å väntar på taxin nu, ska bli skönt att komma hem till mitt. Hoppas att du fortsätter att friska på dig. Kramar i massor till Dig, du goa människa ❤

  3. Så skönt att du fått komma hem igen. Hoppas du kryar på dig snart och att de hittar vad som är problemet.

    Va rädd om dig.
    Kram Kamilla

  4. Trist att dom inte hittat felet, men skönt att du verkar vara på bättringsvägen och är hemma igen. Stor krya-kram ❣❣

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *