Parken Zoo I Eskilstuna

Igår var vi inbjudna till en smygpremiär av Parken Zoo som hölls av Loppi.

Killarna var supertaggade då dom har tjatat sen förra årets besök på Parken Zoo att vi ska åka dit.

parken zoo

Parken Zoo är en kombinerad djur och nöjespark och när du har betalat entre´n  på 370.- för vuxen (330:- för barn)ingår:  djurparken, fria åk i nöjesparken, lek & plask i Parkenbadet, guidade turer med Zooexpressen, och artistuppträdanden, det gillas av mamman.

Vi började med djurparken som är riktigt fin.

Instagram media by dianasdrommar - Missa inte lemurparken på @parkenzooeskilstuna #parkenzoo #djur #djurpark #tivoli #visitsweden mer på #blogg #dianasdrömmar.se idag

En nyhet för i år är Lemurernas värld där du  kommer riktigt nära , ja så nära att dom till och med kommer och nosar på din hand, supermysigt tyckte killarna och kunde knappt slita sig därifrån, jag som trodde att dom skulle rusa till nöjesfältet.

IMG_8996

Killarnas absoluta favoritdjur var Jätteuttrarna, där stod dom i säkert en timme och tittade på när en utterbebis skulle lära sig simma.

IMG_8999

Den här ville killarna ta med sig hem, men med tanke på att den kan äta upp en anakonda eller en kajman  sa mamman bestämt nej….

IMG_8991

Sen begav vi oss till nöjesparken, medan barnen gick bananas bland alla karuseller passade jag och Lina på att ta en kaffe i solen.

Instagram media by dianasdrommar - Njuter i solen på @parkenzooeskilstuna #parkenzoo #parkenzooeskilstuna med @liniztravel #tivoli #djurpark #resamedbarn

Instagram media by dianasdrommar

Och när energidepåerna behöver fyllas på då finns det sockervadd och popcorn….

Instagram media by dianasdrommar

Instagram media by dianasdrommar - Tack @loppisverige och @parkenzooeskilstuna #parkenzoo #tivoli #djurpark #nöje #resamedbarn för en riktigt rolig dag

2 nöjda killar som redan tjatar om när vi ska tillbaks och det lär nog bli minst ett besök till i sommar , kanske med övernattning som vi gjorde förra året, ska bara spana in årets artistprogram först innan vi bestämmer dag.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

10 Comments

  1. Ja verkligen en riktigt lyckad dag! O prAtar oxå om
    När vi ska dit igen 😉 så det måste det ju bli! Kramar

  2. Vilken härlig dag! 🙂

    Jag gillar uttrar, dom är fräna och roliga att titta på. Men jag blev lite sur när Peter bet sönder min alldeles splitternya stövel… Ja, Peter var en utter på Skansen, alltså 😀

  3. Ser ut att ha varit en mysig dag! Länge sedan jag var på Parken zoo. Kanske får bli en tur dit i sommar!

    Kram, Carina

  4. Kul att ses, även om det bara hann bli en snabbis. Men vi får snart styra upp något och bara sitta och sippa lite rosé bubbel i solen på något mysigt uteställe.
    Svar: Åh härligt med spatrip! Såna här dagar med sån här värme och sol bjuder verkligen in till att plantera och fixa fint i trädgården och runt huset tycker jag. Kram

  5. Tyvärr blev det inte mkt skoj alls då man jobbar men ni hade det kul ser jag 🙂 skön kväll kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *