En Dag I Skolan

Igår var jag ledig och hade bokat in att vara en dag med lilla O i skolan.

Instagram media by dianasdrommar - Idag ska jag hänga med den här #gullungen #älskadeunge i #skola #skolan #school

En riktigt mysig dag och jag kan absolut rekommendera att hänga med ert barn till dagis eller skolan för att se vad dom har för sig om dagarna och lära känna deras kompisar.

Jag brukar göra det varje termin.

Dagen började med tyst läsning, tänk att få börja jobbdagen varje morgon med att läsa en halvtimme i sin favorit bok, en skön start på dagen tycker jag.

IMG_9100

Sen var det dags för NTA och fjärilssläpp, barnen hade fått följa larv-puppa-fjärils processen och nu var det dags att släppa ut dom vackra fjärilarna i frihet, lite sorgligt tyckte barnen.

Instagram media by dianasdrommar - #fjärilsläpp i #skolan #skol #school #fjäril #fjärilar

Sen var det rast, lunch och gymnastik.

Instagram media by dianasdrommar - Dags för #gymnastik #skola #school #endagiskolan

Hinderbana i skogen och springa upp och ner för djävulsbacken 4 ggr och barnen dom var inte det minsta trötta, tänk om man hade den energin….

Instagram media by dianasdrommar - Spännande att få vara med i skolan med den hör#gullungen #school #skola

Utvärdering av veckan som gått , tänk om varje arbetsplats hade det, hur bra skulle det inte bli då…

Otroligt kul att se vad min ögonsten har för sig om dagarna och jag njöt varje sekund, längtar redan tills jag får hänga med igen.

Personalen/lärarna i Lilla O´s klass är helt fantastiska och det speglar av sig på barnen då det är en otroligt fin stämning i klassen och alla är snälla mot varandra och tar hand om varandra.

Ha en härlig lördag, här börjar dagen med fotbollsmatch.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

10 Comments

  1. Vad mysigt!!!! Längtar tills min plutt börjar skolan!!! Hoppas kunna vara med här i maj på besöken på nya skolan så spännabde!!! Puss

  2. Kul med fjärilsexperiment, har själv varit med om två stycken ? – från larv till fjäril, å dessa Tistelfjärilar är ju jättefina ? Härligt att du fick vara med i skolan, det var inte särskilt populärt när jag skulle vara med mina ? det var pinigt, som mina uttryckte det, för jag var ju ”fröken” i samma skola ? Här blir det inte många knop idag, ska bara hänka med en kompis å hennes barn till MoS en sväng, får väl se om jag gör något fynd i nån butik ? Kramen om å ha en trevlig pingst ?❤

  3. Kul att få en in blick i barnens vardag i skolan 🙂 ni hade det mysigt ser jag 🙂 kram å fin lördag

  4. Åh vad jag har varit dålig med det där sista tiden, svart när jag själv är lärare och få till tidsmässigt, men i höst ska jag slita mig och vara med minsta lilla en hel dag!

    Kram Jenny

  5. Mysigt!! Minns dagarna med som jag hälsade på i skolan även om det är många år sen nu:) Vikkar ju som lärare nu i en resursskola med få elever och det är kul och intressant men samtidigt kräver det mycket energi:)

    Kramar och trevlig Mellolördag!
    Adela

  6. Åh så mysigt, alltid roligt att få vara delaktig i vad barnen gör! Jag var själv med i skolan i sonens klass för inte så länge sedan, han var så stolt över att visa upp vad han gjort 🙂 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *