Belle Dame- Ett nytt premiumsmink med DIY-koncept

Häromkvällen var jag på visning av ett nytt svenskt sminkmärke- Belle Dame som lanseras 16 maj i butiken på Götgatan 37 i Stockholm.

Hade sällskap av Nilla ,Nina

och Marlene.

Belle Dame har tagit fram en komplett serie av hög kvalite, skonsam och näringsgivande kosmetik.
Sminkserien består av produkter för bas, ansikte, ögon, läppar och bryn. Produkterna innehåller olika sammansättningar av mineraler och vitaminer som skyddar huden från yttre påverkan och samtidigt ger näring åt huden, samt av naturliga ämnen som grönt te och aloeextrakt för att lugna och lindra huden.

IMG_9088

I butiken kommer kunderna att kunna boka in sig på en ”Gör det själv”- sminkning. Kunden får alltså sminka sig själv under vägledning från professionella makeupartister på plats. Att själv få sminka sig, med vägledning av proffs, känns ju mera lärorikt än att bli sminkad av ett proffs och sen gå hem och och försöka minnas och efterlikna det hemma. Kul ide tycker jag och till ett riktigt bra pris, 200:- och då får du med dig en minimascara hem också.

Kanske något för möhippan eller bara när du ska iväg på något kul efter jobbet och vill bli lite extra snygg?

IMG_9090

Jag älskar den feminina inredningen och fjärilarna, hit kommer jag definitivt gå igen.

IMG_9092

Bakom Belle Dame står grundare Suzanne Jouda, en 30-årig entreprenör från Stockholm.

Missa inte ett besök här om ni har vägarna förbi.

IMG_9089

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

  1. Har varit många gånger i Trosa. Det är som att komma in i en saga av A Lindgren. Ätit många goda middagar på Bohmans.

  2. Underbart att vi fick göra hela butiksinredningskonceptet till Belle Dame. Idé och design, tillverkning och byggnation av butiken. Vi från Top Floor Inredningsarkitekter önskar er ett stort lycka till! Och tack Diana för uppmärksamheten. Varma hälsningar Annette Sahlin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *