Sommar Hos Svenskt Tenn Och Missa Inte Deras Uteservering

Svenskt Tenn bjöd in till en trevlig pressfrukost häromdagen och jag trodde att jag hamnade i paradiset.

Utställningen Window öppnades upp samtidigt som Tesalongen börjar servera glass på uteserveringen men inte vilken glass som helst utan hantverksmässigt framtagen glass med noggrant utvalda tillbehör och svalkande, kallbryggda isteer,

13116612_1131055063583617_1319901183_n(1)

Missa inte Tesalongens signaturglass med smak av jasminte & citron, hallonsirap med doftpelargon & kardemumma, vispad vaniljgrädde, karameliserat knäckflarn.
Glassen kommer från Fryst på Kungsholmen som  arbetar med en hantverksmässig framställning av gelato och söker noggrant efter de bästa av ingredienser. Eftersom dom vill erbjuda den absolut godaste glassen varierar utbudet från dag till dag beroende på vilka råvaror som är bäst för dagen. Missa inte ett besök här i sommar väl värt varenda krona och plus för den underbara utsikten.

13259635_137081393368772_1030203089_n

IMG_9271

Missa heller inte utställningen Window – I utställningen står två tält resta på den gräsliknande mattan som breder ut sig över golvet. I och kring tälten visas utemöbler i järn, sten, rotting och bambu tillsammans med Svenskt Tenns klassiska möbler.

IMG_9266

Svenskt Tenn´s utställning Window är baserad på en den trend som har pågått under en längre tid där vi ser gränsen mellan inne och ute suddas ut, stort gilla på det.

Missa inte den när ni är i Stockholm i sommar, finns tillgänglig tom den 25 augusti och så kan ni samtidigt passa på att avnjuta den goda glassen på uteserveringen.

IMG_9268

I samband med utställningen presenterar Svenskt Tenn ett nytt trädgårdsbord designat av Josef Frank redan på 1930-talet.
Bordet, som har underrede i lackat och elförzinkat järn samt bordsskiva av grön granit, är hantverksmässigt tillverkat i Sverige och kostar 32 000 kronor.

IMG_9264

Ljuvliga mönster och jag ville ha typ allt.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

  1. Åh va mysigt 🙂 fina saker o visst skall vi njuta av sommaren nu kram å fin fredag

  2. Älskar Svenskt Tenn och deras produkter. Så mycket snyggt. Är just nu spekulant på en ljusstake…

    Kram

  3. En toksnygg bloggerska i den vackraste av soffor! I löööööve svenskt tenn, så himla mycket fin inredning och tyger, vill ha allt jag med. Vilken härlig utställning!!

    Önskar dig en fin helg!

    Kramar aka

  4. Kanske dags för ett besök hos Svenskt Tenn i sommar då? Har aldrig varit där faktiskt. Vet knappt om man törs skriva det 😉 🙂
    Kram och trevlig helg!
    /Maria

  5. Jag älskar deras mönster! V har precis köpt en bricka från Svenskt Tenn till en arbetskompis som slutar hos oss….skulle bra gärna vilja behålla den själv ?
    Kram J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *