Permanent Ögonfransböjning Hos Total Hälsa

Nu börjar jag bli redo för sommar, min favoritbehandling inför sommaren är permanent ögonfransböjning och färg av bryn och fransar hos Total Hälsa,

riktigt prisvärd också för 690:- slipper jag måla och böra ögonfransarna på hela sommaren men ser ändå pigg ut, love it.

13267523_229161914134858_599560043_n(1)

Jag har gjort denna behandling på anda salonger förut men då tar det flera timmar och är betydligt dyrare så detta är en av mina favoritbehandling hos Total Hälsa, tar ca en timme totalt och sen är jag redo att kasta mig i havet utan att bli det minsta svart under ögonen.

Behandlingen går till som så att fransarna rullas upp på spolar och sen lägger man på permanentvätska som får sitta på och sist lägger man på färgen.

Har ni provat att göra ögonfransböjning?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

5 Comments

  1. Inte provat, men var ju i tisdags o färgade mina ögonbryn o fransar. Tror att jag ska gör om det en gång till i sommar 🙂
    Ha en härlig helg
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *