Sankt Jörgen Park Spa

Såklart passade Stoffe och jag på att gå på Sankt Jörgen Park´s helt underbara spa när vi var där.

Det här stället är magiskt, så fort man kliver innanför dörrarna här så blir man avslappnad till max och alldeles rofylld.

Att ligga i den varma källan utomhus och blicka ut över trädtopparna, finns inget bättre.

Här ligger man gärna länge, speciellt en dag som denna.

Sankt Jörgen Park Spa består av flera avdelningar, Poollounge inomhus består av sköna vattenkällor, du kan gunga i Swaybäddarna eller sitta i tehuset och njuta av goda teér.

Sen har du himmelriket , där finns  bastur med varierande temperaturer och dofter, fotbad, Marmorkällaren där du tvagar dig och Eldrummet där du finner vila.

Instagram media by dianasdrommar - Idag tipsar jag om #sanktjörgenparkresort #spa på #blogg #dianasdrömmar.se @sanktjorgen #relax #litelyxigarevardag

IMG_8680

Missa inte deras unika/prisbelönta spa ritual som du utför i Himmelriket.

Det finns massa härliga behandlingar att välja på och jag har alltid lika svårt att välja, jag vill liksom göra allt…

och med Kias Signatur behandling får du det, så den blev det.

Det här är Sankt Jörgens lyxigaste kroppsbehandling baserad på deras egna underbara  produktserie . Behandlingen börjar i Vichyduschen med en uppfräschande body scrub under varma vattenstrålar. Därefter väntar inpackning med återfuktande body butter och sedan vilar man  i varm skön Soft pack.Jag somnade tom…sen kommer de bästa – en härligt avslappnande massage. Den börjar med insmörjning av baksida kropp och sen övergår till ryggmassage. Efter den kommer skön massage av dina fötter. behandlingen avslutas med en skön lättare ansiktsbehandling och skalp. En riktig ”topp till tåbehandling” som arbetar anti-age och gav en härlig lyster och jag kände mig som en ny människa.

Jag älskar detta fräscha, lyxiga spa med många valmöjligheter, fantastisk service och behandlingar utöver det vanliga, ett spa i världsklass helt enkelt,jag längtar redan tillbaka.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *