Wayne´s Coffee Satsar På Hälsa

Att fika är något av det bästa jag vet, finns inget mysigare än att sitta på ett mysigt cafe med en vän och fika riktigt länge.

För mig är fika stora nybakade kanelbullar och en balja med kaffe, men glöm det nu kan du fika nyttigt och gott hos Wayne´s Coffee som gör en storsatsning på hälsa med växtbaserade produktnyheter.

Jag tog med mig Lina på pressfrukost för att testa det nya sortimentet och vi fick oss en riktig hälsoboost.

Inte visste jag att nyttigt kan vara så gott….

Under det senaste året har kaffet på Wayne´s coffee kravmärkts och utbudet av ekologiska produkter breddats

och nu utökas sortimentet ytterligare med en serie växtbaserade frukost och fikaalternativ.

De nya produkterna är även producerade utan gluten och laktosfria, veganvänliga och innehåller inget tillsatt socker.

Den nya produktserien består av 2 riktiga energikickar- ingefära shots och gurkmejashots, chiapudding, acaibowls med färsk frukt och granola och rawbollar med hallon , lakrits och gojibär som jag faktiskt gärna byter ut chokladbollen mot i fortsättningen, så goda.

Till serien hör även två varma drycker signerade av hälsoprofilen Marita Karlsson( som även driver Hälsobloggen – Naturligt Snygg/Marita och det kan man verkligen säga att hon är), det ena är en koffeinfri beetrot-latte gjord på rödbetspulver,kanel och kokosmjölk, galet god och jag älskar den rosa färgen på latten och det andra är en krämig superfood coffee med råkakao, kokosolja och hampaprotein och blev en riktig favorit hos mig.

Missa inte hennes otroligt inspirerande bok- Superhälsa

Det bästa av allt är ju att Wayne´s finns i hela landet så nu kan alla fika nyttigt.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

10 Comments

  1. Det ser ju visserligen väldigt gott ut, men det är FÅ saker som slår en stor nybakad kanelbulle och kaffe med en skvätt mjölk i !! 🙂
    Kram

  2. Härligt för jag tar endast fika bröd 1 gång per vecka 🙂 då passar man på & vi har fått ett Wayns coffe i hamnen här 🙂 kram å fin fredag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *