Sund Och God Frukost

Frukosten är dagens bästa mål tycker jag, älskar frukost!

I veckan bjöd Fazer in till en sund och god frukost för att presentera sina nyheter på brödfronten.

I nästa vecka så kommer brödhyllorna att fyllas med två nya nyttiga  brödsorter. Ett glutenfritt som heter frökraft och ett annat bröd gjort med chiafrön omega 3. Aktiv fler korn finns redan på marknaden och uppgraderas med mera protein och Harmoni uppgraderas med magnesium.

Jag var förstås på plats med ett gäng härliga tjejer och vi smakade oss igenom alla nyheterna som var så goda och mättande.

Vi fick även lyssna på Kajsa Asp Jonson, dietist föreläsare och journalist. Författare till boken Hjärna. Hjärta. Mage.

Som vi fick med oss hem och som jag ser fram emot att läsa.

hjarna-hjarta-mage-kajsa-asp

Hon pratade om att vikten att hitta en balans i livet vilket är precis vad jag har gjort , ivarje fall på jobbet och även privat, nästa steg är träning och kost….

Fazer Frökraft är glutenfritt med en rund och nötig smak av surdeg på rismjöl, solrosfrön och linfrön. Brödet är rikt på vitamin E. Rekommenderat pris är 28 kr.

Fazer Chiabröd är ett mörkt fullkornsbröd av dansk rågbrödskaraktär med chiafrön. Chiafrön är en källa till Omega-3. Rekommenderat pris är 26 kr.

Fazer Aktiv Flerkorn är ett proteinrikt och mjukt portionsbröd. Bakat med surdeg, linfrön, råg och hela 13 gram protein per 100 gram. Rekommenderat pris är 24 kr.

Fazer Harmoni är ett bröd med lantbrödskaraktär. Brödet innehåller magnesium som hjälper kroppens ämnesomsättning och kan motverka trötthet. Fiberrikt och bakat med linfrö och fullkorn av vete och råg. Rekommenderat pris är 25 kr.

Min favorit är Fazer Aktiv Flerkorn.

Brukar ni  äta bröd till frukost?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

11 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *