Presslunch Hos Electrolux

Att laga mat på helgerna är roligt, för då har man gott om tid, men vardagarna då ska det gå snabbt, hungriga barn som ska på träningar och mammor som har haft ett fullspäckat program och inte hunnit äta lunch…

Häromdagen var jag bjuden på en presslunch till  Electrolux.

Där fick vi testa Electrolux induktionshällar som står för snabbare och mer mångsidig matlagning.

På plats var kocken, kokbokförfattaren och Guiness  rekordhållaren Joakim Lundblad. I tre övningar fick vi testa hur snabba vi var  i köket genom att se hur många lökar vi kunde hacka, lax-nigiri vi kunde göra och kycklingar vi kunde bena ut innan Electrolux  induktionshäll hinner koka upp en kastrull vatten…..

Och Electrolux induktionshäll kokar upp vattnet snabbt så vi hade inte så mycket tid på oss, 90 sek för att vara exakt.

Tävlingsinriktad som jag är tog jag mig an uppgiften fullt ut..höll nästan på att hacka av ett finger när jag skulle hacka lök…

Göra lax-nigri var jag grym på, kom på delad första plats minsann…(hela 6 stycken fick jag ihop)

men bena kyckling var inte min favoritsysselsättning även om jag gjorde det bra…

Något jag gillade med induktionstekniken i Electrolux hällar var att man kan göra omedelbara värmejusteringar. Med Stop and Go funktionen kan du dessutom pausa matlagningen och starta den igen med samma inställningar om du behöver rikta uppmärksamheten åt annat håll för en stund, vilket sker ofta här hemma med massa barn överallt…..

Har ni induktionshäll hemma?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

10 Comments

  1. Nej det har vi inte, en vanlig hällspis här hemma , men va roligt för dig att testa så 🙂 fin söndag kram

  2. Nej, ingen induktionsspis här hemma. Vår spis är från 2003 när vi flyttade in i vårt nya hus så jag väntar på att den ska gå sönder så jag kan köpa en ny induktionsspis ?
    KramJ

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *