The Last Ship Serietips

Finns det något mer avkopplande än att titta på en serie, det enda problemet är att jag blir fast om den är bra och kan sträckkolla en hel dag….

The Last Ship är en sådan, så himla spännande.

Häromkvällen var mellansonen och jag på galapremiär av säsong 3 på Cafe Opera.

galapremiar

Det minglades och bjöds på gott att dricka och skådespelaren Eric Dane var på plats (känd från Greys Anatomy)

serie

På torsdag börjar serien The Last Ship igen, missa inte det.

Jag håller precis på att kika ikapp då jag helt hade missat denna innan.

Handling:

 Ett virus bryter ut och dödar 80 procent av jordens befolkning. På det amerikanska krigsfartyget Nathan James vet man dock inget om detta. Fartyget befinner sig vid Nordpolen och har beordrats radiotystnad under fyra månader. Man är där dels för att öva och dels för att en forskare som de har med sig behöver utföra experiment. Forskaren, doktor Rachel Scott, vet vad som händer i världen och försöker hitta ett vaccin eller ett botemedel. Hon har dock order om att inte avslöja varför hon befinner sig på skeppet. Något som besättningen inte blir glada över när de inser att de missat chansen att säga farväl till sina nära och kära.

Bildresultat för the last ship handling

Brukar ni kolla på serier?

Och vilken är er favorit?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

  1. Hej Diana,

    Oj så trevligt med premiär! Ja, jag vet hur det är att fastna för en serie. Min absoluta favorit genom tiderna är Downton Abby men nyligen snubblade jag över en TV serie som heter En liten Fransk stad och där handlingen utspelar sig under andra världskriget. Jag fick lov att titta ikapp flera säsonger så det blev verkligen serie maraton 🙂

    Greys Anatomy! Underbart. Min niece i San Diego andas och lever den serien och nu går hon på UC Irvine och läser till läkare. Så serier kan inspirera minsann.

    Ha en fin dag !

    Kram, Anneli

  2. Suits är min favorit, men jag kollar på så många och har flera egentligen – Greys, Orange is the new black, Billions, Stranger things, ja listan kan göras lång! Älskar serier! Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *