Korv Med Kyckling Nyheter Från Kronfågel

Igår var det presslunch hos Kronfågel då höstens nyheter på kycklingfronten presenterades.

Denna lunch brukar vara en av årets bästa då kocken Magnus Albrektsson är en mästare i köket. är en mästare på att laga spännande mat.

kronfagel-kyckling-nyheter

Trevlig sällskap Annelie och Jessica och god mat vad mer kan man behöva?

kycklingprinskorv

magnus

I höst lanseras kycklingkorvarna i tre nya varianter: Kyckling middagskorv, Kycklingwienerkorv och Kycklingprinskorv. Samtliga är korvar av svensk gårdskyckling med 72% kycklingkött.

 Så goda alla tre, kycklingprinskorvarna kommer definitivt hamna på julbordet och middagskorven ska jag testa att göra en stroganoff på idag tillsammans med en annan spännande nyhet…

chickentortillas

 2 nyheter till kommer- kycklingkebab och Minutstrimlor och Minutfile i frysen. Kycklingkebaben  är färdigstrimlad lårfile så bara att steka och stoppa i brödet tillsammans med grönsaker och vitlökssås, mums.  Minutstrimlor fanns tidigare i kyldisken, men nu gör de även entré i  frysdisken. Kycklingen är styckfryst, vilket gör att den går snabbt att tina när man har bråttom. Kycklingen behöver bara stekas i ca fem minuter .

kronfagel

kronfagel-nyheter-2016

Jag älskar kyckling och vi äter nog det minst 2 ggr i veckan så gissa om jag är glad för nyheterna och ska testa massa spännande recept med dessa.

Gillar ni kyckling?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

9 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *