Att Lyfta Andra Människor

Det här med att vara bloggare är ganska intressant, jag har ju bloggat i många år och lärt känna många nya människor, vissa helt underbara och andra inte alls lika underbara har det visat sig .

Jag är av den filosofin att man ska lyfta andra människor och glädjas med andra när det går bra och  tipsa varandra om olika saker som kan hjälpa den andra.

Vissa roffar åt sig när man är på event, är snabba med att stjäla andras ideer, håller saker för sig själva och är så hemliga och kan fråga hur kan det komma sig att du fick gå på det eventet och inte jag tex…

När jag öppnade PinkBoulevard, blev jag väldigt förvånad över vissa som jag trodde var mina vänner varken har sagt grattis eller vilken fin sida eller något annat trevligt, men däremot har jag upptäckt vilka otroligt fina läsare jag har på bloggen som skriver , tipsar, delar och stödshoppar och jag vill lyfta några av dessa helt underbara tjejer idag och tipsa om deras fina bloggar: Annika -Jeansfashion som kan allt om mode och är så vansinnigt snygg i allt och har ett hjärta av guld,   Jeanette – Marskulla en alldeles underbar människa som jag gärna vill träffa nån gång, sprider glädje omkring sig och känns som en vän, Underbara rektorskan Mia – Happy Vardag, Mias Shopping – en varm och go tjej som vet allt om shopping, Znogge – som alltid har ett uppmuntrande ord över, varje dag, Nilla– en fin vän som jag har kännt länge och kommer med tips och uppmuntrande ord, Linda– underbara recept och man blir alltid glad av att träffa henne, Marlene– som är proffs på viktväktarmat och gärna hjälper andra,Fina Sofie– som tänker på andra trots att hon ar fullt upp.

Tusen tack alla fina läsare och vänner.

Bildresultat för slängkyss smiley

Har ni upplevt sånt här inom bloggvärlden?

Stor Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

27 Comments

 1. Tack själv och tack för din inspirerande och trevliga blogg! I vissa lägen så erfar man vilka som är riktiga vänner. Tyvärr tror jag att det kan ligga lite avundsjuka bakom… Tråkigt för visst borde vi uppmuntra varandra i stället!

  kram

 2. Så viktigt att lyfta varandra, tror att många av oss är dåliga på att lyfta andra. Kanske ett Nyårslöfte? Jag gillar iaf din webbshop intensivt <3
  Kram och ha en härlig tisdag.

 3. Tråkigt och lite typiskt att vi kvinnor låtsas som ingenting ifö att lyfta fram varandra! Avundsjuka för att ngn förverkligar något man själv vill men inte tagit tag i kanske. Du är iallafall superduktig!!!

 4. Tack snälla! Det är en självklarhet för mig. Så trist när människor visar sig var missunnsamma. Kommer ett till blogginlägg inom kort:)

 5. Det är som vanligt den svenska avundsjukan skulle jag tro. Även om många inte erkänner att de är avundsjuka finns det, i och med oförmågan att glädjas åt eller lyfta andra. Om jag hade råd skulle jag shoppa massor från din shop för guuud så snygga grejer du har. (speciellt de där kopparna….)

 6. Jag hoppas att du upplever att jag verkligen stödjer dig till 1000%, delar och gillar och hoppas att shoppen verkligen kommer att gå superbra! Med din vilja och kraft kan du flytta berg! Kram!

 7. Jag tycker att det är viktigt att man lyfter varandra och är glad över andras/egna framgångar. Fortsatt lycka till med din fina webbshop.
  Kram!

 8. Ja du det finns sådana typer överallt, vänner vet man inte alltid var man har, men dem syns när det är något viktigt …avundsjuka ligger inte i mitt intressen, jag har allt jag vill o tvärtom så gläds jag åt andras framgång 🙂 bry dig inte om dem …..kram å fin dag

 9. Jag tror att det är rätt vanligt tyvärr. Jag upplevde samma sak när jag startade en webbshop/agentur för många år sedan. Men la märke till vilka som stöttade en och inte. Samtidigt tror jag att det är svårt för de som inte driver företag att förstå hur mycket jobb det ligger bakom. All lycka till med din fina webbshop! Ta hand om dig! Många kramar

 10. Uj vad tråkigt att det ska behöva vara så med en viss missunnsamhet men ja, man ser det ju ganska ofta i soc.media. Jag började själv blogga tidigt o fattade nog ett beslut på vägen att INTE gå all in i det, det fanns flera skäl men ett stort var nog min egen integritet. Just nu kan jag tycka att många bloggare är väldigt likriktade o inte kommer med så mycket nytänkande, ja jag tycker nog det är ganska tråkigt att läsa om alla event, inte för att missunna någon det utan att det blir lite något som tillför mig som läsare så mycket om det inte finns ett budskap. Stort fortsatt lycka till med webbshoppen! Kram

 11. Åh, tack fina Diana! Jag sitter här alldeles tårögd av dina fina ord. Visst har jag också stött på människor som visar missunsamhet, det är jättetråkigt att det ska vara så. Jag är som sagt grymt imponerad av dig! Fortsätt vara du!! <3 Kram Annika

 12. Trist att höra för jag har inte upplevt några andra bloggare så. Fast i andra sammanhang så har jag träffat en del avundsjuka och missunnsamma själar. Bara att strunta i och hålla huvudet högt. Jag tycker du är jätteduktig och modig som vågat satsa. Än en gång lycka till även om jag kanske inte stödshoppar så mycket. Kraaam Pia

 13. Usch ja! Jag kan nog allt om missunnsamhet! Det är nästan lika läskigt som avundsjuka och egoism! Klart man ska lyfta varandra! Vad är det för fel på folk???

 14. True story! Kanske var en handfull personer som genuint gratulerade oss i samband med vår lansering, istället mötets vi av andra ordval. Intressant! Jag tror det biter en i baken snarare, så sträck på dig och känn stolthet över det du åstadkommer, i slutändan så är man sin egne bästa vän så tänker jag när de förväntade hejaren uteblev o tissel började skapas:)

 15. Tack gulliga du! Du är jätteduktig och så kul och spännande med er fina butik! <3
  Det är många duktiga entreprenörer i bloggvärlden och vi borde stödja och lyfta varann mer än tvärtom tycker jag.
  Kramis Pernilla

 16. Du är fantastiskt duktig och imponerar!!! Men det vet du redan att jag tycker!!! De andra är bara avundsjuka 🙂 puss å ses Imorg! Kul 🙂

 17. Men tack snälla söta Diana, jag vet inte vad jag ska säga…..jag blir alldeles rörd av dina ord, det är bland det finaste någon som jag inte känner irl har sagt/skrivit om mig. Det skulle vara fantastiskt roligt att få träffa dig i riktiga livet, vi skulle säkert kunna fnissa ihop.
  Jag tycker det är väldigt tråkigt att det finns människor som inte kan glädjas åt varandras framgångar.
  Stor kram till dig fining❣️

 18. Du är grym på allt du gör Diana! Jag har tyvärr knappt hunnit titta på din fina webshop då hösten varit liten galen med jobb och vab mest hela tiden. Men jag ska ta mig en titt och alldeles säkert kommer klickeliklick fingret igång så jag ka köpa några fina julklappar (till mig själv) Hahaha.
  Puss & Kram
  Jess

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *