En Dag I Skolan

Häromdagen var jag med lilla O i skolan, så himla mysigt att se vad min 9 åring har för sig om dagarna.

Just denna dag var det utflykt till Historiska Museet på agendan.

Redo för en dag med mamma i skolan, O älskar att ha med mig i skolan och är än sålänge ganska stolt över sin mamma och presenterar mig för alla han bara kan och jag, jag bara njuter.

Väl framme på museet hade vi en guide som inte var van vid barn…hon förmanade dom hela tiden om att vara tysta för det var viktiga personer på musee som hade konferans…som om inte barnen vore viktiga…alla barnen var så duktiga, imponerande och hon borde ha berömt dom istället!

Det var superspännande så hit måste vi nog igen då vi inte hann allt som vi ville.

Runstenar, rena rama grekiskan, undrar vad det står?

Det var allt lite läskigt härinne konstaterade vi, konstiga ljud och skelett…men väldigt spännande.

Och så fick vi göra egna smycken, precis som man gjorde på bronsåldern.

Sen åt vi vår matsäck på museet, tom kalla makaroner och köttbullar smakade underbart, för man blir hungrig av att vara på museum.

Sen begav vi oss till skolan igen och hade lite arbetspass.

Jag skulle gärna hänga med dom här underbara, nyfikna och glada 9 åringarna och deras helt fantastiska lärare varje dag, så himla mysigt.

Rekommenderar varmt att vara med ea barn en dag på förskolan/skolan så intressant och mysigt.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

  1. När min son gick i skolan så fanns det kontaktdagar för just skolbesök. Tyckte det var himla skoj och valde oftast dag när det stod fisk med skarpsås på menyn 😉

  2. Tråkigt med en sådan guide. När jag var på Slottet var det en kvinna som hade höstlovsguidning för barn. Otroligt duktig.

    Kram

  3. Kul med föräldrar som tar sig den tiden. Ja jag arbetar ju på förskola. Vilken rolig dag, museum och göra egna smycken. Jättekul. Självklart är barnen viktigast. Kraaam Pia

  4. Ja, guld värt men tyvärr inte alla förunnat att följa med sina barn till skolan. Jag försökte följa med till skolan så ofta som möjligt under tiden som jag studerade, men som lärare är det omöjligt, tyvärr. Kram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *