Nivea Cream Care Cleansing

Det är väl ingen hemlighet att Niveas rengöring är min favorit, den har jag haft så länge jag kan minnas och det är den enda rengöring som tar bort all makeup(även mascara) utan att svida i ögonen.

Nu har Nivea kommit ut med en ny rengöringsmjölk och utökar   sin Creme Care Cleansing-serie med ytterligare en produkt: Nivea Creme Care Facial Cleansing milk.

Jag har förstås testat den och ja, jag gillar den, har samma doft som den klassiska Nivea cremen och tar bort all make up och efterlämnar en ren, mjuk och återfuktad hud.

nivea-cream-care-cleansing

NIVEA Creme Care Facial Milk passar alla hudtyper och är enkel att använda – applicera rengöringsmjölken på en bomullsspad och svep över ansiktet.

NIVEA Creme Care Cleansing-serien innehåller även NIVEA Creme Care Facial Cleansing Cream Wash som är en rengörande och vårdande creme som används med vatten, t.ex. i duschen. Den kan användas både morgon och kväll och är extra passande när du har bråttom och är du är på resande fot finns Creme Care Facial Cleansing Wipes .

Har ni nån Nivea favorit?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

6 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *