Tävlingsdags Vinn en SpaPedikyr Hos Total Hälsa

Så var det dags för adventstävling nummer två, även denna  är en upplevelsetävling där du har chansen att få fina fötter….

En härlig spa-pedikyr hos Total Hälsa står på spel.

Pedikyr med  fotbad, fotskrubb, lätt filning av hälar, fotmassage, fuktkräm och lackning av tånaglarna med OPI nagellack.

En underbar behandling som jag gjorde häromdagen och numera svävar jag fram på moln så skönt att få fötterna ompysslade när dom har varit instängda i skorna i flera månader .

För att ha chansen att vinna ska ni:

1, Följa DianasDrömmar på facebook och dela tävlingen där

2, Gilla Total Hälsa på facebook och det gör du här

3, Motivera varför just du ska få fina fötter.

Lycka till, tävlingen håller på tom nästa söndag.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

14 Comments

  1. Hej ! Hur lyxigt vore inte det 🙂 Jag har aldrig testat men hört man går på moln och vem vill väl inte det 🙂 Det har vart en rätt tung och hektisk höst och vinter, det skulle vara ljuvligt att avsluta året så…eller, kanske börja nästa år så härligt 🙂 Jag gillar och delar såklart och håller tummarna <3

  2. Nu så har jag gillat och delat och varför skulle jag då vinna. För att jag är en riktig slarver med mina fötter och har aldrig unnat mig en sådan lyx. Kraaam och tack. Ha en fin andra advent/ Pia

  3. Jag önskar mig en lisa för själen applicerad på fötterna!

    God Jul!
    Mvh
    Ann-Charlotte

  4. Jag har fula nariga, torra vinterfötter som behöver få sig ett lyft. De bär mig genom sol och vind och förtjänar att bli väl omhändertagna!

    Kram!

  5. Jag är självklart med och tävlar om detta lyxkit! Nu tills vardags så är det mycket spring och stress, inför jobb och julhandel. Så egentid finns liksom inte på schemat och därför hade jag mer än gärna velat unna mig lite lyx i vardagen, för att komma bort lite på andra tankar. Det hade vart super skönt verkligen, både för kropp och själ! Kram

  6. För att mina fötter förtjänar det bästa,
    detta skulle göra det mesta,
    ge dem vård och se fina ut,
    perfekt när jag i foten är helt slut

  7. Jag är gärna med och tävlar, och gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen), där jag även har delat tävlingen offentligt.

    Har givetvis även gillat deras sida på FB (Sanna Kaakinen).

    Det vore underbart att få vinna denna fantastiska behandling. Jag själv har faktiskt aldrig gjort någon behandling alls på fötterna, men det är precis som du själv säger något som hade varit otroligt skönt när de legat gömda i skor och strumpor så länge. De förtjänar att få komma fram och få lite extra uppskattning för allt bra de gör – som att bära fram mig och min tygnd varje dag.

    Kram Sanna

  8. Hej! Trötta fötter med förhårdnader och avskavt nagellack som jag inte orkar ta bort skulle behöva en rejäl omgång så här i November. Vore fantastiskt att få fina fötter lagom till jul:)

  9. Åh, vilken underbar tävling! Det vore helt enkelt underbart att få bli omhändertagen och lyxa till det att få ordning på sina torra och vintertrötta fötter som också behöver kärlek och omtanke! Jag skulle gärna vilja vinna detta så jag kan springa barfota och drömma om solens varma strålar! En paus i vardagen och att komma från genom att ge sig själv omtanke och kärlek!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *