Finns Det Några Snälla Barn Här Sponsrad Video

Den här veckan har ICA valt att tillägna hela sin reklamfilm till ett mycket viktigt företag nämligenChildhood.

De hjälper utsatta barn i hela världen och vi kan också hjälpa dom hjälpa dem i deras viktiga arbete.

Många bäckar små…om alla hjälps åt så blir det mera pengar till Childhood.

Så här kan du bidra till en bättre framtid för dessa barn:
När du köper utvalda varor hos Ica i jul är du också med och bidrar till att barn får det bättre. I år kan du välja mellan massa  olika varor som till exempel saffran, plommontomater, packad potatis, morötter och kyckling. Om du vill kan du även skänka din bonuscheck till Childhood här, vilket är toppen tycker jag, det tänker jag göra!

Jag ska strax iväg till Ica och storhandla, gissa om jag ska tänka på vad jag lägger ner i vagnen, jag menar ska jag ändå handla kan jag väl lika gärna göra något  bra samtidigt?

#merdegtillungarna
Ta en en bild på ditt saffransbak och publicera på instagram med taggen #merdegtillungarna, så skänker ICA 25 kronor till Childhood för varje bild upp till 50 000 kronor.

Här ska bakas lussebullar i veckan och självklart taggar jag min bild och samtidigt passa på att skänka 25:- till Childhood.

Detta är ett sponsrat inlägg.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

4 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *