En Jul Tillsammans Med Ica

Ica har gjort en julundersökning som visar att varannan svensk vill umgås mera under julen, jag älskar julen och allt extra tid man har tillsammans, att bara lufsa runt i myskläder och dricka glögg, äta pepparkakor och julpyssla.

Här pysslar vi för fullt när det finns en stund över och bakar pepparkakor fler gånger om…

Undersökningen visar också att nästan hälften av svenskarna (48%) äter en speciell julfrukost.
I år släpper ICA nyheter för såväl julfrukosten som det traditionell julbordet med fokus på ekologiskt
och färsk vego.
48 procentav svenskarna uppger att de äter en speciell frukost på julafton som skiljer sig från frukostvanorna övriga dagar under året.I år har ICA recept och nyheter för julaftonsmorgonen
,bland annat en lättrökt färdigskivad julskinka och halländskt vörtbröd för den perfekta skinksmörgåsen samt en fruktyoghurt med julens smaker.
Specillt vörtbrödet och den lättrökta julskinkan föll mig i smaken, den kommer vara på min julfrukost tillsammans med risgrynsgröten.
Missa inte Ica´s fina homeavdelning där den fina kavlen kommer ifrån.
Kika in här för mer tips och nyttigare recept inför julen.
I helgen blir det bak och pyssel bla denna färdiga kakmix från Ica på cookies med tranbär och vit choklad, perfekt när man har ont om tid eller barnen vill baka själva.
Ica stödjer även Childhood sen 13 år tillbaka , när du köper utvalda varor hos Ica i jul är du också med och bidrar till att barn får det bättre. I år kan du välja mellan olika varor som till exempel saffran, plommontomater, packad potatis, morötter och kyckling. Om du vill kan du även skänka din bonuscheck till Childhood här.
Äter ni en speciell frukost på julen och tycker ni att ni hinner umgås med familj och vänner tillräckligt?
Kram Diana
.

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

  1. Jag är ledig nästan tre veckor så tiden finns där. Jag är ingen frukostmänniska så något speciellt blir det inte.

    Kram och ha en bra dag!

  2. När det är jul blir det risgrynsgröt på bordet när det är frukostdags. I år är det inte så mycket pyssel, men det beror på flytten som sker strax efter jul.
    Kram mamma c

  3. Tyvärr är denna julen alldeles för kort så den sociala biten blir tyvärr lidande då vi jobbar alla ”svarta” dagar… kram J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *