Fynda Julsaker

Mitt bästa tips när man vill komplettera sitt julpynt och köpa annat som hör julen till är att vänta till efter första advent…Jag fyndade en hel del på bla Åhlens häromdagen som hade 50% rabatt på adventsstakar mm och så harjag förstås fyndat i min egen webshop: PinkBoulevard.se

Just nu har vi mellan 30-77% rabatt på allt som ligger under kategorin jul/nyår

Jag har köpt denna snygga julgransfot för bara 99:— betydligt snyggare än den där gröna vanliga julgransfoten.

Julgransfot vit

Haupt Lakrits Jul

Ett måste på dessertbordet är dessa jul praliner från Haupt: . Smaksatta med pepparkakskryddor är dessa salt lakrits och vit choklad praliner perfekta att avnjuta kring julgranen – kanske tillsammans med en varm kopp glögg. Just nu 59:- begränsat antal

Haupt Lakrits God Helg

Och dess är ett måste till nyår: Honungskaramelliserade italienska mandlar omgivna av vit choklad, saffran och lingon, mums säger jag också 59:- du hittar dom här

K Lundqvist Stockholm doftljus Christmas

K Lundqvist julljus för att skapa julkänsla, 175:- :En doft av jul med äpple, kanel och kardemumma.

Bildresultat för maison belle julspray

Maison Belle julspray, numera älskar jag att städa 49:-

Ett väldoftande allrengöringsmedel med en doft av apelsin och kanel

Ljuslykta julstjärna

Dessa fina ljuslyktor som jag har planterat hyacinter i för 99:- där en del av intäkterna går till barncancerfonden.

Butiken är också fylld med massor av nyheter och julklappstips tex:dessa underbara örngott från Atelje Epifor, ligger under min gran…

Atelje Epifor örngott Eyelashes med dustbagAtelje Epifor örngott If you snooze you loose med dustbag

Den här fina koppen och tekannan  från Cristina Re står på mångas önskelista:

Bildresultat för cristinare

Bästa julklappen till mannen/killen som har allt:Washologi med doft av honom jag lovar att skjortorna doftar ljuvligt

Washologi linnevatten HonomK Lundqvist Stockholm doftpinnar Black Cashmere

Underbara doftpinnar från K Lundqvist med doft av:mysk och tonkabönor

Cristina Re Mugg Svart ebony

Eller varför inte en alldeles egen mugg från Cristina Re

Är ni färdiga med allt julpyntande och julklappar?

Jag är inte färdig på långa vägar…idag blir det julbak och julklappshandling online..

Kram Diana

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

14 Comments

 1. Först och främst… tack för alla fina ord du alltid skriver om mitt hem! De värmer så, gulliga fina du!!!
  Voka fina klapptips du kommer med!
  Jag brukar också ofta köpa vinterpynt på rea. Vi har en sådan där julgransfot. Tyvärr håller den inte för en tung kraftig kungsgran 🙁 Vi var tvungna att köpa en urful tung sak på Bauhaus för några år sedan (tröttnade på att granarna välte för att foten skulle vara fin! 😉 ) som heter något med quick fix… eller liknande. Den har en vajer som man drar åt runt granens fot. Bästa foten, men också den fulaste haha… Tips bara om du skulle råka ut för samma sak 😉
  Ska nog ta mig en titt igen i din fina butik. Kanske man skulle slå till på något doftljus? Snart eldat upp juldoftljuset från Durance som jag faktiskt köpte förra julen, men så blev det så mycket kvar 😉
  Kar och ha en fin helg!
  /Maria

 2. Så finna kaffekoppar!! Jag gillar även kuddvaren=) Jag är väldigt svag för dofter :såsom doftpinnar. Har det i nästan varje rum så att det doftar fräscht. Tack för tipset. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *