Tävling-Vinn En Heldag Hos Sankt Jörgen Park Spa Inkl Ansiktsbehandling Och Lunch

Tredje advent och julafton närmar sig med stormsteg och jag vill fortsätta att dela med mig av alla härliga upplevelser jag har fått uppleva under året.

Sankt Jörgen som ligger utanför Göteborg har ett av dom underbaraste spa jag har varit på, man vill aldrig gå därifrån .

sankt jörgen park spa

Ett prisbelönt Spa med ett himmelrike av upplevelser!

IMG_8681

Visst blir man sugen på att åka hit?

Nu ska ni få chansen att tillbringa en heldag här ,

–          Fri tillgång till SPA

–          En läcker raw food-inspirerad buffé

      Och en fantastisk ansiktsbehandling från Nimue på 50 minuter

Vinsten kan utnyttjas sön-fre

För att ha chansen att vinna detta ska ni:

1, Följa DianasDrömmar på facebook och det gör ni här och dela tävlingen på facebook

2, Följ Sankt Jörgen på facebook och det gör ni här

3, Motivera varför just du behöver en heldag på Sankt Jörgen

Lycka till, tävlingen håller på tom nästa söndag.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

41 Comments

 1. Vilken fantastisk tävling du bjuder på 🙂
  Om jag fick den fantastiska äran att vinna den underbara tävling skulle jag bjuda med min underbara och helt oroligt fantastiska vän som kämpat med sin cancer och har nu äntligen klarat sig igenom denna mardröm. Skulle vara fantastiskt att få ge henne denna dag <3
  Har även gillat och delat 🙂
  Kram Maria

 2. Hej Diana!
  Tittar in och önskar en fin tredje advent!
  Det hotellet är super! Har bott där ett år under Gothia cup!

  Superfina tajts där på önskebilden!

  Kram Jenny

 3. Åh, vilken underbar tävling och det låter helt enkelt fantastiskt att få lov att lyxa till det med spa, då jag aldrig varit på detta innan och skulle verkligen få uppleva total lycka om jag fick vinna en sådan här heldag. Har haft problem med stress och hälsan så detta vore en perfekt julklapp till sig själv. Att Bara få Vara sig själv för en stund. Relaxa och känna omtanke om sig själv. Varva ner och uppleva lyxen att få ge sig själv kärlek skulle vara en underbar start på det nya året då semestern har uteblivit och jag vill gärna få uppleva detta!

 4. Det skulle vara helt fantastiskt att få uppleva ett så fint spa där jag har mina barndomsrötter. Trötta fötter och blek hy skulle må gott av lite omtanke med tanke på att vintern är så mörk och grå i Sverige. Det skulle helt enkelt vara fantastiskt!

 5. Oj, 🙂 vilken helt underbart härlig vinst, jag skulle må som en riktig prinsessa om jag hade turen med mig att få åka dit, jag skulle nog köpa till en övernattning så jag riktigt fick gå ner i varv , det har varit full snurr på livet nu under ett tag med nytt arbete som vårdlärare i stället för sjuksköterska väldans kul men ack så mycket nytt att lära och på det sjukdom i familjen så man känner att hur man än gör så finns inte tiden och orken att hinna med allt ja då blir det tyvärr att tankarna snurrar och sömnen blir allt sämre ja det är ingen bra kombo för batterierna måste ju laddas också., så att fly hemifrån om så bara för några dagar skulle verkligen göra susen, och bilderna vittnar ju om att detta är helt otroligt fint. 🙂 <3
  Ha en trevlig 3:dje advent

 6. Jag vill gärna vara med och tävla.
  Som åttabarnsmamma kan jag erkänna att man en del helger känner sig ganska mör, det skulle helt enkelt vara guld att få komma iväg på en dags SPA där man kan rå om sig själv och ”bara vara” liksom…ja du fattar 🙂 Det skulle helt enkelt behövas!

  Delat på fb (Annika Nilsson Pettersson) och följer er båda.

  Kram Annika
  http://drommenom11barn.se

 7. Jag bor jätte nära sankt jörgens spa men har aldrig varit där.
  Varje helg spenderar jag 4-6 timmar i ishallen och är tränare för 100 barn i ishockey. Och efter att ha varit där så många timmar så är man helt slut. Huden den tar mycket stryk av kylan och hjälmen. så en ansiktsbehandling och spa skulle vara helt fantastiskt. Kanske jag till och med skulle kunna göra ett besök på spat efter ishallen. 🙂

  Följer er båda på fb ( Alexandra Dahlberg )

 8. Åhhhh… Jag vill verkligen att min man ska vinna ! Han jobbar heltid som ingenjör och all annan tid han har spenderar han med att hjälpa mig med företaget. Han har aldrig någon fritid, och hinner inte ta hand om sig själv. Detta år precis det han behöver.
  Har likeat och delat.

 9. Jag följer dig på FB (Carolina Åhsberg) och har delat tävlingen där. Följer även Sankt Jörgen på FB under samma namn som ovan nämnts.
  Vi har ett tungt år haft med förlust av vår son i magen bara ett par veckor innan han var beräknad, och sorgen har helt klart satt sina spår.
  Jag är gravid igen och vi hoppas att vi ett litet syskon till oss nästa år får. Mamman är gravid, sliten och trött – önskar att ha något att se fram emot när hon nästa gång fött. 🙂


 10. När dagarna känns sådär extra långa-
  Är det svårt att vardagen lyckas fånga-
  Jag vill ju leva innerligt och suga märgen ur livet-
  Och inte ta någonting som självklart eller för givet-
  Ett miljöombyte med SPA skulle tillfredsställa mina sinnen-
  Och Sankt Jörgen lämna mig med härliga minnen-
  Maten som serveras är nyttig och mättar magen-
  Jag behöver andrum, se till att jag kommer iväg från vardagen!

  Följer på FB under Jennya Johansson
  Kram

 11. Som nybliven 3-barnsmamma glömmer man lätt bort sig själv och vad vore då inte bättre att bli bortskämd med denna lyxiga SPA-vistelse 🙂 Att ha fokus på bebis och oregelbunden sömn är som bekant inte fördelaktigt för en så vistelsen skulle nyttjas med all kärlek och iver.

 12. Hej och glad fjärde advent!
  Detta är något jag verkligen skulle vilja ha! Är mamam till 3 barn och för 3 år sedan fick jag rakt in I väggen, depression..utmattning..you name it! Men nu är jag påväg tillbaka och det känns härligt! Dock är jag mycket dålig på att unna mig själv saker. Detta är något både mitt psyke och fysiska delen av kroppen skulle uppskatta! En avkoppling från vardagen. Dessutom går jag fortfarande på sjukpenning så detta är inget jag har råd att unna mig annars..
  Delar på fb och gillar självklart din och sant Jörgens sida!
  Mvh Sara Källström

 13. Hej! En underbar vinst som jag förstår att alla har som nummer ett på önskelistan. Efter några tuffa år ser jag ljuset igen. Hade gärna haft en vistelse på St. Jörgen som avstamp inför det nya året. Har delat på min facebooksida, gillar och följer St Jörgen sedan tidigare och följer din FB också nu.

 14. Hej hej!

  När jag på hemsidan för Sankt Jörgen ser,
  är det jag som ler.
  Hit beger man sig för att få tid till vila och njuta av stillheten,
  låter lite som man njuter av friheten 🙂
  Efter hoppande mellan arbeten och livets tråkigheter,
  är det även viktigt att se dess dyrbarheter.
  I Göteborg jag bor så det skulle vara otroligt kul,
  att tillsammans med maken njuta av detta efter jul.
  I somras vi gifte oss men ännu inte på någon bröllopsresa gått loss.
  Det skulle vara underbart att till denna plats få fara
  och bara vara <3
  Leva i nuet och slappna av tillsammans med vardagens alla krav.
  Så jag håller tummarna att du med ditt trollspö ska slå
  och att vi denna fantastiska julklapp ska få.

  Önskar dig samtidigt en härlig 3:e advent 😀

  jag delar även på facebook https://www.facebook.com/frida.elmgren.1/posts/10154198104185998

 15. Avspänning och trivsel i kombination.
  En helg i harmoni ger själen reparation.
  en helg på St Jörgens spa är bästa valet
  ett stilla andningshål på 2010-talet.
  Njutning för alla sinnen i vacker miljö,
  till stress och krav kan man säga adjö!

 16. Jag har faktiskt inte fb, men jag försöker vara med endå, annars får du bara räkna bort mig i kommentar flödet 🙂

  Jag skulle vilja vinna för att en spa upplevelse är något jag alltid skulle vilja uppleva då jag verkligen behöver lära mig att ta hand om mig själv och slappna om och sankt jörgen ligger inte långt bort ifrån där jag bor men jag har ju tyvärr inte råd med en spa upplevelse heller 🙂 Kramar och hoppas jag kan vara med endå 🙂

 17. Jag har inte det ovan med är så gärna med i denna helt fantastiska tävling.

  Jag borde vinna då livet varit tufft och hårt,
  massor av stress, press av värsta sort,
  därför skulle jag nu behöva en hel dag,
  det skulle ge tillbaka välbehag,
  även ork och nytt hopp,
  att vinna skulle åter få mig på topp

 18. Jag har haft ett rätt jobbigt år och skulle så gärna vilja vila upp mig med en riktigt skön dag på spa!
  Det senaste året har jag flyttat till en ny stad långt från alla jag känner, jobbar heltid och pluggar samtidigt som jag tar hand om utbränd pojkvän som försöker hitta tillbaka till vardagen. Ibland är jag så överväldigad av alla måsten, och jag hinner nästan aldrig stanna upp och bara vara. Denna supervinst vore guld värd för mig!

 19. att få åka till sankt Jörgen park spa och njuta i lugn och ro, att bara få vara jag. uppleva sinnesfrid för en dag, klart jag är med och hoppas !

  ha en bra dag!

 20. Vet inte riktigt vart jag ska börja….
  Mår inte bra psykiskt och kämpar hårt för att få varje dag att gå i hop på alla sätt och vis. Vissa dagar är bättre än andra, men nu när mörkret kommit så har depresionen min blitt värre och värre..
  Men biter i hop för min tonårssons skull.
  Skulle va så skönt att bara få komma bort och bli lite ompysslad, bara rå om sig själv o slippa tänka på allt annat..

 21. Åååå detta skulle jag behöva för själen efter en intensiv höst, skulle ta med min väninna som oxå behöver bli bortskämd.
  Dig har jag följt under en låååång tid och har precis börja följa Sankt Jörgen.
  Kram

 22. Wow, vilken fantastiskt tävling! Som ensamstående mamma är det sällan jag unnar mig sådana här lyxiga äventyr, men det hade varit fantastiskt att få komma i väg och rå om mig själv lite. Bara mysa, äta gott och bara slappna av och släppa alla tråkiga vardagsmåsten som annars alltid existerar i ens vardag.

  Gillar både din och deras sida på FB (Sanna Kaakinen), där jag även delat tävlingen offentligt.

  Kram Sanna

 23. Vilken härlig vinst. För ca 4 år sedan knackade soc på dörren och min dotter fick ett Lvu-beslut. Sen den dagen har jag inte känt mig som mig själv och känt att jag behöver komma bort ifrån allt och bara kunna slappna av. Detta skulle vara, världens bästa julklapp.

  Gillar givetvis din sida och deras och hoppas att min dröm kan bli sann. Har offentligt delat på facebook under namnet ( jessica Pettersson)

  Kram Jess

 24. Hej Diana!

  Jag hade mer än gärna velat vinna denna upplevelse till mig och min kära pojkvän som dessvärre inte har så mycket egentid längre. Han har fått jobb i Jönköping och jag studerar i Örebro. Det vill säga att vi endast hinner ses på kort varslen hemma i Stockholm på Lördagar, vilket suger. Därför hade det vart så otroligt underbart att vinna, så att jag och pojkvännen skulle kunna boka upp oss en dag och bara njuta av varandras sällskap! Hade verkligen haft något roligt att se fram emot då. Håller hårt i tummarna. Kram

 25. Mamma som alltid ger men aldrig önskar sig nåt,
  är värd den finaste julklapp hon nånsin fått,
  Vår första spa-resa bara hon och jag,
  detta skulle bli en underbart härlig dag!

  Gillar och delar! (Tror din länk till Sankt Jörgens FB:sida visar fel, den officiella är väl ”Sankt Jörgen Park”?)

 26. Åh jag skulle vilja ta med min dotter som kämpar med sina barn och inte har fått sovit en hel natt på 7 månader. Hon skulle verkligen behöva avkoppling och det passar bäst på spa!Jag skulle vilja skämma bort henne ordentligt och det bästa skulle bli bästa julklappen under granen.Hon ställer alltid upp för mig, nu vill jag ge något tillbaks:)

 27. Christmas time is coming near,
  What to get me? Have no fear.
  I’ll be happy whatever you do
  Because I know it came from you.

 28. Gillar båda två sidorna på Facebook: Michaela Lindh 🙂

  Att vinna en heldag på spa nu när jag precis blivit sjukskriven vore helt obeskrivligt. Jag måste stressa ner och börja prioritera mig själv före alla måsten, så jag och min sambo skulle gärna ta bussen upp till spa från Skåne för att kunna fokusera på vår kärlek 🙂 <3

 29. Hej kära du!
  Vilken sablans tur att jag hittade din blogg såhär en söndags eftermiddag! Du lottat ut något helt otroligt pris och verkligen något behövligt såhär tills jul. Hade lilla jag fått vinna så skulle min kära mor vara första prioriteringen att ta med på spa, hon jobbar och jobbar så hårt för familjen och sätter andra före sig själv. Min mamma är den mest omtänksamma och hjälpsamma personen som jobbar inom sjukvård! Nu tycker jag att det är dags för henne att bli lite ompysslad efter allt hårt jobb hon utför dagligen!
  Skulle blivit så HIMLA glad om jag fick överraska henne med denna till jul, för det tycker jag hon förtjänar 🙂

  Gillar på Facebook och håller i tummar och tår! Kram

 30. Vilket underbar vinst att få
  Att på St Jörgens spa gå
  för utvilande känsla -behöver och vill
  Låta tanken hålla still
  en fulländad dag

  Anna larsson på Facebook
  med välbehag
  Precis vad jag behöver
  få chans att relaxa ner
  lite trött i adventstid men
  kan ändå känna mig fin igen
  Mörkar ringar trollas bort
  och jag får första hjälpen fort
  avslutningar, lucia och basar
  mamman har inte så många timmar kvar
  och det syns minsann det
  behöver en spadag i hemlighet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *