Finns det något godare än hemlagad musli, färska bär och turkisk youghurt, bättre än godis!
Här kommer ett recept på min favorit musli.
Jag använder gärna Urtekram´s ekologiska produkter och kokosolja
FAVORITMUSLI MED SMAK AV KOKOS
2 dl kokosflingor/kokosflakes från Urtekram
2 dl havregryn
2 dl sesamfrön
2 dl valfria kärnor solros gillar jag
2-4 dl valfria hackade nötter
ev. torkad valfri frukt jag fördrar gojibär och granatäpplekärnor från Urtekram
1 dl kokosolja från Urtekram
Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Rör ihop ca 1 dl kokosolja, kanel & honung efter smak och 1-2 dl vatten i en skål och häll ner i grynen. Det ska vara lite blött så tillsätt ev mer vatten/olja. Tryck ihop så det blir smuligt och ha ordentligt med kanel för smakens skull.
Häll ut på en plåt med bakplåtspapper och torka i ugnen på ca 170-200 grader tills det är torrt. Öppna och rör runt ett par gånger under tiden. Efter ca 30 min är muslin klar.
Hållbarhet i en burk med lock i ca 14 dagar
Brukar ni göra egen musli?
Kram Diana
Mums, vad gott var hittar man Urtekrams produkter? kram
Brukar göra egen musli, tack för tipset kram
Hemmagjord är godast! Kram!
Åh, vad gott.
Kram mamma c
Så gott. Nu är det länge sen jag gjorde egen müsli. Kram.
Nej, det gör jag inte men denna verkar så got!
Kram
Nej, jag brukar inte göra egen musli, men så äter jag det ju inte öht heller förstås 😉 Men det såg väldigt gott ut, så kanske borde jag göra det till mannen min? 😉
Kram och trevlig helg!
/Maria