Sorg I Hjärtat

Det är med sorg i hjärtat jag vaknar upp denna vackra vårmorgon  och tänker på dom som inte fick vakna upp idag, på dom som har förlorat nån kär.

Jag läser om en 19 årig flicka som förlorade livet igår och gråter.

Vad händer med vår värld, Sverige,Stockholm?

Igår var en fruktansvärd dag, dagen började med att jag var ute och gick med vår lilla Saga och ser att barnens skola är omringad av polisbilar och hör polisradion säga något om killar med pistol….panik, inne på skolan befinner sig det bästa jag har, mina 3 killar.

Skickar sms och frågar var dom är, om allt är bra, killarna vet ingenting, jag ber dom hålla sig inne.

Jag vill inte gå in närmre på vad som har hänt här, men ska inte barnen ens vara trygga på skoltid ?

När alla väl är hemma, välbehållna händer nästa fruktansvärda händelse – terrordåd i Stockholm, flera döda och skadade.

En lastbil har kört in på Drottninggatan och mejat ner folk, jag kunde ha varit där, äldsta sonen kunde ha varit där, han ville in till stan och shoppa, jag sa nej efter det som hade hänt tidigare under dagen på skolan.

Jag undrar vart är världen på väg, när jag var liten kunde man cykla omkring och vara trygg och behövde aldrig oroa sig för något, idag måste jag som förälder oroa mig hela tiden…när dom är i skolan, när dom är på stan tom när dom cyklar runt i vårt lilla fina område för tyvärr kommer det ungdomar från andra områden som bara är ute efter att slåss och bråka, det har nämligen hänt 2 ggr denna veckan.

Pistoler på skolor, ungdomar som bara är ute efter att slåss och misshandla andra, flera terrordåd i Europa på kort tid, vad är det som händer?

Kram på er och krama dom ni älskar lite extra idag/Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

3 Comments

  1. Det är helt sjukt det som händer runt omkring oss nu för tiden. Allt har blivit som att det tillhör vardagen numera. Allt det här fanns inte när en annan var liten.
    Kram Mamma C

  2. Vad är det som händer? Och pistol på skolan näe nåt måste hända! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *