Så Mycket Kärlek

Ett Stockholm i sorg såg vi igår men så mycket mera kärlek.

Vi hade bestämt sen innan att vi skulle in till stan och shoppa kläder till E, men nu kände jag att jag inte var upplagd att åka in till stan efter det som hänt men sen tänkte vi att nej vi ska inte sitta inlåsta utan bestämde oss för att åka in till stan och lägga blommor på platsen, äta lunch och prata om det som hänt.

Det var ett ovanligt lugnt Stockholm som möttes både på tunnelbanan och i city.

Diana Flobeckers foto.

Vi åt en lång och mysig lunch och pratade länge om det som hade hänt.

Det var en lugn men varm stämning på stan.

Alla tog hand om varandra lite extra, frågade hur mår du efter dom som hänt, sa var rädda om varandra och önskade en lugn och trevlig helg.

Efter lunchen gick vi till Drottninggatan, platsen där allt det hemska hände och la blommor och det var vi inte ensamma om.

Diana Flobeckers foto.

Vackert, sorgligt , berörande och ofattbart.

Så overkligt hur kan detta hemska hända bara 20 minuter från min bostad och varför, på en gata där jag vandrar var och varannan dag?

Så onödigt, läste om den försvunna elvaåriga flickan som hittades avliden och gråter igen.

Vem har rätt att släcka en ung människas liv, finner inga ord och det är svårt att förklara för barnen att det finns så onda människor men som tur är finns det desto fler goda.

Stor kram och massor av kärlek/Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

5 Comments

  1. Min kusin med familj valde att göra på samma sätt son ni. Trots det fruktansvärda så får vi inte låta oss skrämmas.

    Kram

  2. Otroligt sorgligt vad som har hänt!!
    Tyvärr måste man ju ut och leva även om det känns väldigt olustigt. Jag känner en sådan sorg för anhöriga och drabbade. Ta hand om dig//kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *