En Helt Vanlig Måndag

Så var det måndag igen, en helt vanlig sådan, nej inte riktigt!

Livet går vidare igen men blir sig aldrig riktigt likt efter det som hände.

Det är magiskt vackert ute, knoppar brister, solen skiner och det ger hopp om ljus.

Jag är fortfarande otroligt tagen efter förra veckans händelser både på barnens skola och terrordådet på Drottninggatan, det är alldeles för nära inpå och jag funderar på vad är det för värld jag har satt mina barn till?

Livet går vidare och det handlar om att göra det bästa utav det, njuta av allt vackert som finns runt omkring oss, att våga fortsätta upptäcka världen och att låta barnen få vara fria och njuta av livet utan att vara rädda.

Idag är det jobb och ikväll får vi hem vår minsting som har varit på upptäcksfärd i London, ser fram emot vad han har att berätta och varit med om.

Massor av kärlek och var rädda om varandra!

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

  1. Visst blir man tagen av allt och undrar vart världen är på väg… Hoppas er Londonresenär har haft det bra!

    Kram

  2. Sådan hemsk incidens som har inträffat. Visst funderar man mycket på de anhöriga till offren och IFA någon av de mina skulle ha varit där….
    Hoppas att din son har haft en givande Londonresa!!

  3. Godmorgon Diana,
    Jag känner precis som du. Vilken värld! Och hur kommer det att bli för våra barn egentligen? Jag vet också att det är mycket skit som försegår som vi vanliga människor aldrig får reda på då detta skulle skapa masspanik. Jag var gift med en amerikan i över 20 år som jobbade inom underrättelsetjänsten och bland annat på NSA, National Security Agency, och jag vet att många planerade dåd och annat ohyfs avstyrs dagligen tack vara våra hemliga underrättelsetjänster som till ex. CIA, MI-5, och sådant får vi vanliga dödliga aldrig nys om. Men duktiga är de som jobbar i fältet, och alla är överrens om att det största hotet just nu är jihadister och terrorgrupper med islamsk extremism som utgångspunkt.

    Ha en fin dag!

    Kram, Anneli i Dalarna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *