Reklamsamarbete En God Historia

I Eriksbergs kampanj En God Historia så får vi följa  vanliga människor och höra deras livs historier. Tidigare i kampanjen  har vi bland annat  fått höra historien om Berit Wahlgren, som driver Europas femte bästa järnvägsrestaurang, och om Andrej Bobrowski, glas- och porslinsmagikern, som lagade ett gammalt fat från 300-talet som sedan hamnade på en auktion i London med ett utropspris på 865 000 pund.
I den femte och senaste delen får vi lära känna Louise, som gick från att vara bilmekanikern Bosse till att bli just bilmekanikern  Louise. Detta är historien om kvinnan som beslöt sig  sluta ljuga för sig själv och alla andra och en gång för alla bli sitt rätta jag. En mycket fin och rörande historia om att födas i fel kropp.
Eriksberg grundades 1864 med målet att ta fram ett riktigt gott öl som ska passa svensk husmanskost. Mycket har hänt de senaste 150 åren, men  smaken har alltid varit det som stått i fokus. Det är vad man kallar  ”en god historia”.
Se det fina klippet om Louise nedan och klicka dig sedan vidare för att läsa mer om Eriksbergs och deras samling av goda historier.

I detta inlägg förekommer reklam från Eriksberg.

Gillar ni öl?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *