F 15 För Att Komma I Form

Beach 2017 närmar sig med stormsteg och nu har jag äntligen kommit igång igen att både äta nyttigare och träna med hjälp av F15.

Det var min väninna Nilla som tipsade mig om F 15.

F15 Beginner passar dig som är i början, eller som vill börja, en aktiv livsstil. Programmet hjälper dig att förändra ditt förhållningssätt till mat och träning.

Paketet innehåller noggrant utvalda produkter och en  48-sidig broschyr med ett träningsschema som gradvis trappas upp, tips som kan håller motivationen uppe, goda och hälsosamma recept och information om hur du kan lägga upp din kost samt om hur olika råvaror kan påverka din hälsa. Programmet uppmuntrar och hjälper dig så att du kan behålla din nya, hälsosammare livsstil.

Diana Flobeckers foto.

Att börja dagen med en powerwalk är bästa träningen tycker jag.

Hur gör ni för att bli av med vinterkilona?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

5 Comments

  1. Måste minska på allt sött som jag stoppar i mig. Jag går varje dag 4-6km. också nu sedan jag slutat cykla när vi flyttat in till stan.
    Kram

  2. Jag tränar 4-5 gånger i veckan och äter mindre. Detta program hjälper ju till att komma till bättre vanor. Lycka till nu och följ bara planen ! Kramis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *