Fillers I Läpparna Med Juvederm

Igår var det dags ett få ett glatt leende igen och en mun som pekar uppåt istället för nedåt, en av dom bästa behandlingar jag vet med omedelbart resultat, love it!

Såhär fint blev det och jag är supernöjd.

Jag går hos Marie Norrmen som har en supermysig salong Skin De Light Clinic på Österlånggatan i Gamla Stan.

Marie är legitimerad sjuksköterska  och har förutom certifierade utbildningar inom estetiska behandlingar, även mer än  25 års erfarenhet av svensk akutsjukvård och tio års erfarenhet av estetiska behandlingar, det känns tryggt tycker jag.

Bild före fillers

Bild framifrån före och efter och ser ni vilken skillnad, en mun som går uppåt istället för nedåt.

Denna gång använde Marie Juvederm Ultra 3  och det gick åt 1 ml, ca 0,8 uppe och 0,2 nere.

Jag tog tandläkarbedövning innan då vi skulle bygga uppåt och det är jag glad för då det inte kändes någonting, inte så många salonger som erbjuder det men Skin De Light gör det och det kan jag verkligen rekommendera.

Salongen är både mysig och känns lite lyxig, det gillar jag.

Om ni blev sugna på att göra fillers i läpparna eller botox så har kostar det 2500:- för fillers i läpparna och 3100:- för botox 3 områden om ni nämner mitt namn :Diana vid bokning och Marie hittar ni här.

Ha en härlig tisdag!

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

5 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *