Vi äter alldeles för mycket kött hemma hos och det är svårt att hitta ersättningar till kött, men nu har jag testat Mifu som är ett stekbart mjölkprotein helt fritt från laktos, soja, gluten och ägg! Små, goda, proteinrika och fettsnåla gryn som får fin stekyta och som inte smälter, kommer jag definitivt göra igen.
Gjorde en vegetarisk bolognese på Mifu som var så god.
Hemma hos oss älskar vi pasta bolognese och detta var ett riktigt bra alternativ.
Är ni nyfikna på receptet hittar ni det här
Har ni testat Mifu?
Kram Diana
Nä men tack för tips! Perfekt t Ludde han är ju allergisk mot just mjölkprotein ! Kram
Låter riktigt gott! Kram.
Nej, det har aldrig testats. Men det kommer jag göra nu. Tack för tipset och receptet.
Kram Mamma C
Trevligt med vegetariska alternativ. Tack för tipset.
Nope, inte prövat. Vi är inte speciellt vegetariska av oss. Make och stor son äter helst kött, Gabbe och jag fisk och skaldjur. Alla utom Gabbe äter kyckling. Vi har en bra variation och det enda vi äter som är helt vegetariskt är somliga soppor. Kram Mia
http://happyvardag.se/2017/04/29/fysa-for-att-inte-frysa/
Lät jättegott , tack för tipset kram
Vegetariska alternativ är inte särskilt vanligt här hemma, med en make som äger en charkaffär så har vi tillgång till så fint kött varje dag… kram J