Celebrity Silhouette Ett Flytande Lyxhotell

Jag älskar ju att resa och att upptäcka nya ställen, är lite rastlös och vill gärna upptäcka så mycket som möjligt när jag är ute och reser och insåg när jag steg ombord på Celebritys kryssningsfartyg Silhouette att en kryssning med detta flytande lyxhotell måste sättas upp på min bucketlist, nån gång i livet vill jag kryssa i Karibien med detta fartyg.

(bild tagen av Marlene)

!6 våningar (däck), 315 meter lång och har kapacitet för ca 2800 passagerare.

Ett fartyg med känsla för lyx och detaljer, fräscht, rymligt och många valmöjligheter både till aktiviteter och restaurangval.

Högst upp i fartyget finner du ett stort bassängområde med flera pooler och i Celebrity’s Lawn Club kan du koppla av på gräsmattan, spela boccia, ha picknick eller varför inte grilla.

Det finns många mysiga ställen att bara slå sig ner på med en bra bok och njuta av utsikten.

Du behöver aldrig ha tråkigt, finns hur mycket som helst att göra, här utmanade jag Lina på en pingismatch…

Jag som älskar att läsa böcker hade säkert tillbringat några timmar i det rofyllda biblioteket.

Vi kikade in i en av hytterna, som ett fint hotellrum med rymligt badrum och balkong med havsutsikt, misstänker att man sover gott här.

Det finns ca 10-12 restauranger att välja på så ingen risk att du tröttnar på maten, Välj mellan allt från grillade rätter på restaurangen Tuscan Grille till hälsomat  på restaurant Blu vi åt lunch i bufferestaurangen där du kunde välja på mat från världens alla hörn alltifrån indiskt till mexikanskt.

Redo för lunch

Dessertutbudet var enormt, me like…

Och ett bra utbud av gröna alternativ.

Viktigast av allt det fanns 2 saker som jag gillar som börjar på S…kan ni gissa vad, ja just det spa och shopping.

Fartyget kryssar inte bara i Karibien utan även i Skandinavien och Medelhavet beroende på årstid.

Har man familjen med sig finns det gott om aktiviteter även för barn som tex ett spelrum och discotek, gissa vilka som gärna skulle tillbringa dagar där…

Visst blir man sugen på en kryssning?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

  1. Har aldrig kryssat jag heller och båten är verkligen fantastisk. Men jag vet inte om jag skulle känna mig en smula rastlös trots att utbudet av aktiviteter säkert är enormt…

    Kram

  2. Jag har hört så mycket gott om kryssningar men det lockar faktiskt inte mig alls…hmmm.. Kram Anette

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *