Att Ha Landat Hemma Igen

Vart tog den här veckan vägen?

Har haft fullt upp med att besöka kunder som har shoppat loss på nästa vår kollektion, långt i Norrlands mörkast skogar har jag varit…nja inte riktigt men Gävle, Sandviken och Sundsvall har hunnits med.

Idag  är en fullspäckad dag som börjar 7:00 och slutar 20:00 roligheter blandat med jobb precis som det ska vara…misstänker att jag stupar i säng när det väl är dags…

Bildresultat för dianasdrömmar event

Uppklätt får det bli idag då en spännande lunch väntar och en rolig kväll.

Ha en härlig torsdag.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

 1. Hej Diana,
  Vilket roligt jobb! Och vad kul att få klä upp sig lite. Det kan jag ibland känna att jag saknar i lärarjobbet, där de flesta lärare klär sig mycket alldagligt med typ jeans varje dag. I USA på skolan var det roligare med dress code och där man absolut inte fick ha jeans vilket gjorde det helt naturligt att ha kavaj, klänning, dräkt på jobbet. Kul!
  Ha en underbar dag!
  P.S Vad är det för klädmärken ni säljer?

  Kram, Anneli

 2. När det är något som man tycker om gör det inget att det är hektiskt.
  Kram mamma c
  Ha en kul dag

 3. Hej fina! Vilken härlig bild! Låter verkligen som en rolig och spännande dag!
  Härligt att få klä upp sig på jobbet! Jag är också otfa ”uppklädd” på jobbet, fast i form av någon enklare klänning eller kjol och topp. Fast ”uppklätt” för att vara jobb på småbarnsavdelning på förskola iaf 😉 Vill gärna känna mig snygg ändå, liksom 😉
  Vilken ”båt” du visar i tidigare inlägg… t o m jag som typ aldrig skulle sätta min fot på en Ålandskryssning eller liknande blev rätt sugen på att kryssa! Helst Karibien eller något annat exotiskt då 😉
  Ha en fin dag!
  Kram /Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *