Supergott Och Supersnabbt

Nu har ju verkligen vardagen kickat igång igen….och så står man där i köket och ska laga både mat som går supersnabbt och är supergott…vilken tur då att underbara tv kocken Jessica Frej har släppt sin nya bok Supergott och Supersnabbt, den ska jag fördjupa mig mer i idag för jag har idetorka när det kommer till att hitta på nya maträtter som går snabbt.

Jag har träffat Jessica flera gånger och hon är en ödmjuk , galet vacker tjej som slänger ihop världens godaste rätt på ingenting, ni vet lite som koka soppa på en spik.

Som alltid när Jessica lagar mat blir det färgglatt, generöst och inbjudande.

Boken är full med underbara bilder som nästan får en att slicka på dom så hungrig blir man.

Spännande smakkombinationer och få ingredienser, om ni så bara ska köpa en kokbok så är det denna.

Du hittar den bla här.

Ikväll fastnade jag för parmesanköttbullar med sojastekt lök och rostade rotfrukter, en annan rätt som låter spännande är pumpalasagne.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

  1. Hej Diana,
    Fantastiska recept! Jag såg henne på TV4 Nyhetsmorgon och den där lasagnen hon bara typ hällde ihop såg så roligt och god ut. Lätt som en plätt liksom. Jag förstår att konceptet går hem. Man är ju oftast så trött och okreativ efter en lång dag på jobbet.

    Kram och ha en fin dag!
    Anneli

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *