Reseplanering Och Höstdeppig

Höstdepressionen kommer smygande när det blir allt mörkare ute.

Jag älskar sommar, sol och ljuset, klänningar, bara ben och att vara barfota.

Men hösten är ju ganska mysig ändå men det tar ett tag för mig att inse det och jag måste ha nåt kul att se fram emot då funkar det….

Som tur är har jag det, för denna vinter är det mellansonens tur att välja resmål och han ville till Dubai, det blir en favorit i repris från förra året men lite annat inplanerat såklart shopping, men kanske ökensafari och rida på kameler, spa förstås, kanske Ferrari world och världens snabbaste berg och dalbana.

Blir i också lite höstdeppiga?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

9 Comments

 1. Dubai står på min reselista, men först blir det en liten rundresa i USA om 17 dagar. Jag blir höstdeppig och äter D-vitaminer redan nu.

 2. Åhh Dubai är fantastiskt! Var där för par år sen, glöm inte åka båt i kanalen iDubai marina så fint! Burg kalipha mm har lite bilder i min kategori resor på bloggen om du vill se:))

 3. Är en sommarmänniska enda ut i tåspettsarna. Så denna årstid som sakta kommer emot oss gillar jag inte. Kul med en resa inplanerad.
  Kram mamma c

 4. Vi funderar också på Dubai i vinter – det eller en längre resa till ex Thailand – får se vad det blir. Ingen depp än men just idag kanske den kommer med spöregn och allt 🙁

 5. Deppig vet jag inte men vemodet smyger sig gärna på. I höst ser vi dock fram emot barnbarnet så det väger upp! Sommarresan är i alla fall bokad och det blir Parga igen.

  Kram

 6. Nope, inte höstdeppig alls men fråga mig gärna i februari/mars då jag håller på att gå under i. Vill ut och resa i höst…..håller tummarna för att vi ska få ihop det.
  Liiiite mycket livsomvälvande saker nu liksom.
  Kram Rektorskan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *