Söndagsmys Och Boktips

Just nu är jag inne i en riktig bokperiod, slukar bok efter bok under en filt i soffan, bästa avkopplingen om du frågar mig och mysigt sällskap har jag också.

Igår läste jag ut Emelie Schepps nya bok Pappas Pojke, en riktig bladvändarbok, kunde inte sluta förrän den var slut så idag är jag lite dåsig.

PAPPAS POJKE

Handling:

 En varm sommarkväll ringer en sexårig pojke till sin pappa. Skräckslagen berättar han att någon har tagit sig in i familjens hus i Norrköping. Det är det sista som hörs från pojken innan han försvinner spårlöst.

Åklagare Jana Berzelius leder förstås förundersökningen av det komplicerade fallet. Ju närmare sanningen de kommer, desto mer personlig blir utredningen för Jana.Hon inser att det är bråttom, mycket bråttom, att hitta pojken.Samtidigt begär den skoningslöse Danilo Peña att Jana ska besöka honom i häktet. När hon till slut går med på att träffa honom kastas hon in i en fruktansvärd kamp på liv och död, där allt sätts på spel och ingen går säker.

Fjärde delen om Jana och precis lika spännande som dom andra.

Har ni inte läst nån av Emelie´s böcker, lyckost er säger jag då har ni spännande läsning framför er.

Ha en härlig söndag!

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

  1. Jag har precis börjat läsa den! De är så himla bra de böckerna! Kan känna hur spännande den förra var såfort jag började läsa! Så jag har några timmar till

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *