Mirrokel – Se När Du Behöver Det

Som ett brev på posten när man har passerat 40 strecket då kommer den dåliga synen, hjälp helt plötsligt går det inte att läsa texter på förpackningar etc, läsglasögon införskaffades men läggs bort hela tiden och finns aldrig till hands när man behöver det så gissa om jag blev glad när jag hittade Mirrokel.

Mirrokel är ett smycke och förstoringsglas i ett, hur smart är inte det?

Mirrokel har blivit nominerad till Svenska Designpriset och jag kan förstå varför, jag har min hängande runt halsen hela tiden och älskar den.

Finns i 6 modeller och massor av färger.

Svensk design och tillverkade i Italien.

See when you need helt enkelt!

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

3 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *